banner113

Zenon Bayi toplantısı Yaptı

Elekronik-Bilgisayar-Bilişim ve Güvenlik sistemleri üzerinde kendi ZENON markasını oluşturan GÜNEŞ Bilgisayar İletişim sistemleri A.Ş bugün Kızıltepe’den start verdiği İş toplantılarına, yarın Nusaybin, ardından Batman, Diyarbakır ve Mardin ile devam edecektir

Elekronik-Bilgisayar-Bilişim ve Güvenlik sistemleri üzerinde kendi ZENON markasını oluşturan GÜNEŞ Bilgisayar İletişim sistemleri A.Ş bugün Kızıltepe’den start verdiği İş toplantılarına, yarın Nusaybin, ardından Batman, Diyarbakır ve Mardin ile devam edecektir.
Bugün Kızıltepe Dünaysır Otelinde saat:19.00’da başlayan toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Önümüzdeki dönemde piyasa nabzını ve trendini göğüsleyecek yeni ürünler tanıtıldığı toplantıda. Önümüzdeki Hedefleri konusunda iş adamlarıyla bilgi alışverişinde bulunuldu. 60 civarında iş adamı ve firmanın katıldığı toplantı sonunda hediye çekilişleri de yapıldı. Barışın nabzını iyi okudukları gözlemlenen firma yetkilileri, Akil damlardan önce bölgeye çıkarma yapmaları dikkat çekti.

Türkiye’de kişi başına milli gelirin 10 bin dolar civarında olduğunu ifade eden firma yöneticisi Ömer Kadayıfçı; Gaziantep’in kişi başına düşen milli geliri neredeyse 15 bin dolar bulduğunu hata geçtiğini ancak bu bölgenin hala 2-3 bin dolar civarında bir milli gelirden pay aldığını, barış rüzgârlarıyla beraber bölgenin kişi başına düşen milli gelirinin de hızla yükseleceğini, bununla paralel olarak Ülke kalkınmasında da bölgenin büyük bir ivme kazandıracağını, oluşan barış rüzgârının önünde kimsenin duramayacağını ifade ettiler.

Toplantının ardında yemeğe geçildi. Bu gece Kızıltepe’de konaklayan firma yetkilileri yarın sabah Nusaybin’e geçeceklerdir. 




wwwmamoste.com

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2013, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER