Kılıç Tarımdan Çiftçilere Traktör Kazandırma Şansı

Toros Gübre Ve New Holland Traktör-Biçerdöver Mardin bayisi Kılıç Tarım Ürünleri şirketinden yapılacak alışverişte çiftçilere bir traktör kazanma şansı doğuyor.

Kılıç Tarımdan Çiftçilere Traktör Kazandırma Şansı

Tarım sektöründe 27. Yılına giren Kılıç Tarım Şirketi, traktör ve gübre piyasanın pazar birinciliğini uzun bir zamandır elinde bulundurmanın gururuyla bölgedeki çiftçilerin heyecanlanmasına vesile olacak traktör çekilişiyle tarım sektöründe bir ilki gerçekleştirmiş oluyor.

Traktör çekilişine çiftçilerin yoğun bir ilgi ve merak beslemesinden dolayı memnun olduklarını belirtilen Kılıç Tarım yetkilileri, Milli piyango idaresinin izinleri ve şartları doğrultusunda Noter huzurunda, herkesin müsterih olacağı bir güven duygusu içerisinde,  tüm çiftçilerin davet edileceği bir organizasyonla talihliye anahtarı teslim edilecek traktör için herkese şans dilediklerini ve çiftçilerin bu şekilde ilgili duyacakları çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.

Merkezi Kızıltepe’de bulunan Kılıç Tarım Şirketler grubu binasında sergilenen TD90D Kabinli traktörün balonlarla süslenmesi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2013, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER