banner113

Başkan Ayanoğlu Ramazan Ayının İlk İftarını Gecekonduda Yaptı

Göreve geldiği günden beri her Ramazan ayında farklı evlere giderek orucunu açan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, geleneği bu yıl da devam ettirdi.Başkan Ayanoğlu Ramazan ayının ilk iftar yemeğini, Ofis Mahallesi'nde konuk olduğu bir gecekonduda yaptı.

Başkan  Ayanoğlu Ramazan Ayının   İlk İftarını  Gecekonduda Yaptı

Ofis Mahallesi’nde ikamet eden 6  çocuklu Mefduat Taş  adlı vatandaşın evine konuk olan Başkan Ayanoğlu, Taş  ailesiyle birlikte; güveç ve pilavdan oluşan iftar sofrasında orucunu açtı.

Başkan Ayanoğlu'nun iftar yemeğine; Ak Parti Mardin  İl Başkanı İbrahim Fide, Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Aydın , Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  İstasyon ve Ofis Mahallesi Kordinatörü Faruk Aydın, Mardin İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şükrü Gözüoğlu, Mardin İl Gençlik Kolları Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Anıl, Mardin Belediyesi Meclis Üyesi Feyzi Olgaç ta katıldı.

 Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede oruçlarını  açacaklarını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Her gün farklı bir sivil toplum kuruluşu temsilcisi arkadaşımızla birlikte gecekondulara yönelik ziyaretlerimize devam edeceğiz.Bu vatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açacağız.Mardin hepimizin.Belediye, sivil toplum kuruluşları, partiler hepimiz Mardin için çalışıyoruz, Mardin insanının mutluluğu için çalışıyoruz.”dedi.

               İftardan sonra  Ofis Camii'ne  geçen  Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu burada teravih namazı kıldı.Namazdan sonra camide bulunan cemaatla sohbet eden başkan Ayanoğlu, etrafını saran çocuklara Kur'an-ı Kerim ile ilgili sorular sorarak sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2013, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER