banner113

BU DURUMA KARŞI SESİZ KALMA SENDE DESTEK VER

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği başkanı Çakar Kızıltepe-Mardin arasında faaliyet gösteren araçları yaptığı zamma tepki gösterdi

BU DURUMA KARŞI SESİZ KALMA SENDE DESTEK VER
Çakar şu açıklamalarda bulundu;
Bize gelen yoğun istek üzerine kimisi telefonla kimisi mesajla kimisi yorum yazarak bize durumu aktardılar.
İşte bazı yorumcu dostların ortak çağrıları;

Kızıltepe Mardin arasında çalışan dolmuşlardan yıllardır Kızıltepe halkı olarak rezalet çekiyoruz. Sağlıklı çalışmamalarına karşın, saatlerce yollarda bizi süründürmelerine karşın bir de yaklaşık 15’kmlik yolu 4 liraya çıkardılar. Normal bir asgari ücretlinin aldığı maaşın 240 lirası sadece yol parasına gidiyor.

Zaten bindiğiniz arabayla ulaşacağınız yere varana kadar içimiz dışımıza çıkıyor yanımızda oturanlarla yakın akraba sayılıyoruz artık.

Bunun önleminin bir an önce alınmasını diliyoruz.

Güzergâha dolmuş yerine otobüs ya da midibüs konulmasını ve düzenli periyotlarla hareket etmesini, ücretin de şehir içi ücretiyle eşdeğer tutulmasını talep ediyoruz...
Valiliğin ve Belediyelerin bu sorunu halletmelerini arz ediyoruz. Buradan İlçemizin Saygın Basınımıza çağrımız var bu sese kulak veriniz sesimizi yetkililere iletmenizi diliyoruz. Dediler.
Bizler Kızıltepe Çevre Gönülleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Bu duruma sesiz kalmayarak bunun takipçisi olacağız. Gerekli mercilere başvuracağız. Bu konuda halkımızın duyarlılığını bekliyoruz. İlçemizin yetkililer İlgililer nerede kimse yok mu Bana ne Lugatından vazgeçelim vicdanlar kıpırdansın.
Bu sese kulak verelim

Bu haberi yapma sebebimiz halkımızdan bize gelen yoğun tepkiydi.


Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2013, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER