banner113

Mardin 1969 Spor Kulübü;"Maçların daha adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz"

Mardin 1969 Spor: Maçların daha adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz

Mardin 1969 Spor Kulübü;"Maçların daha adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz"

Mardin 1969 Spor Kulübü Yönetim Kurulu takımın son oynadığı Esenler Erokspor maçında yaşanan hakem hatalarına tepki göstererek maçların daha adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini beklediklerini belirterek Mardin 1969 Spor'un hakkını her platformada suvanmaya devam edeceklerine dikkat çekildi.

Mardin 1969 Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi;

Ancak ligin ikinci yarısında 23. haftada Kırıkkale  Büyük Anadoluspor ile sahamızda oynadığımız maçta maalesef yine hakem hatası maçın sonucuna etki etmiştir. Hakem Mustafa Aydın, mücadelenin ilk dakikasında golümüzü faul gerekçesiyle iptal etti.

Yine maçta bir çok kez hakem oyunun akışını bozacak basit hatalar yaptı. Oyuncumuz Alparslan Devlet Yüce, sakatlındıktan sonra tedavisi saha kenarında  yapıldı ve  oyuncumuzun ısrarlarına rağmen hakem Mustafa Aydın oyuncumuzu oyun alanına almamakta ısrar etti. Pozisyonun devamında oyuncumuz Alparslan Devlet Yüce'nin bulunduğu kanattan ağlarımızda golü gördük. Oyuncumuz tedavisinin bitmesini belirtmesine  rağmen Hakem Mustafa Aydın tarafından niye oyuna alınmadı? Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.

Türk futbolunun kalitesinin artması için maçların daha adil bir şekilde yönetilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ligin 24. haftasında Esenler Erokspor ile İstanbul'da  oynayacağımız maça yine o bölgeye yakın olan, İstanbul'a 1-2 saatlik mesafede bulunan Bilecik'ten Barkın Kara'nın hekem olarak atanması ne kadar doğrudur?

Ligimizde oynanacak olan önümüzdeki müsabakalarda adil ve tarafsız hakemlerin maçları yöneticeği inancını taşımakla beraber Mardin 1969 Spor'umuzun hakkını her platformada suvanacağımızı herkesimin bilmesini isteriz.

Ayrıca yenildiğimiz Belediye Derincespor ve berabere kaldığımız Karşıyakaspor maçlarının hakemlerine adil bir şekilde maçı yönettiklerinde gerek sözlü gerekte federasyona yazılı teşekkürümüzü ilettiğimizi kamuoyunun bilmesini isteriz.

Tüm futbol severlere saygıyla bildiririz

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER