Kalkan ;“ MR Çekim randevularımız 4 ay değil 4 gündür ”

Kızıltepe Devlet Hastanesi, MR çekimlerinin iddia edildiği gibi 3-4 ay sonrasına değil, 3-4 gün sonrasına randevu verildiğini açıkladı.

Kalkan ;“ MR Çekim randevularımız 4 ay değil 4 gündür ”


 

Bazı basın-yayın organlarında yayınlanan Kızıltepe Devlet Hastanesinde hastalara MR çekimleri 3-4 ay sonrasına randevu veriliyor haberlerindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıklayan Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Serdar Kalkan habere konu olan iddiaların araştırma yapılmadan yayınlandığını ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, yoğun hasta dönemlerinde rendavuların 3-4 sonrasına yoğunluk olmayan dönemlerde ise bu sürenin 1-2 güne düştüğünü söyledi.

Haber de yer alan 3-4 ay sonrasına MR randevuları veriliyor iddiaları ile ilgili olarak konuya açıklık getiren Başhekimi Kalkan şu bilgileri paylaştı; “Hastanemizde hastalara daha kaliteli hizmet sunabilmek için 1.5 Tesla gücündeki 16 kanallı son teknoloji MR cihazımız ile hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kullanılan bu cihaz Türkiye’de kullanılan en üst düzey cihazlar arasında yer almaktadır.

Hastalarımızın acil olması durumunda hiç sıra beklemeden hemen MR görüntülemeleri yapılmakta olup durumu acil olmayan hastalarımıza en fazla 3 ya da 4 gün sonrasına randevu verilmektedir. Aşırı yoğunluğun olmadığı günlerde bu süre 1 ya da 2 güne kadar düşmektedir.

Hastane yönetimi olarak hastalarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri için çalışmalarımız aralıksız devam etmekte olup tüm halkımıza sağlıklı günler diliyoruz.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER