banner113

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Köseoğlu: “Midyat’ta yapılan hizmetler gurur verici”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Mardin’in Midyat ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Köseoğlu: “Midyat’ta yapılan hizmetler gurur verici”


Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Midyat ilçesine gelen Ayşe Sula Köseoğlu, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Belediye Başkan yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılandı.
“Bölgeyi hak ettiği hizmetlere kavuşturma noktasında biz de elimizden gelen katkıyı yapacağız”
Ayşe Sula Köseoğlu, Midyat Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkanı Veysi Şahin’in yaptığı çalışmalar ile Midyat’ın büyük bir mesafe kaydettiğine dikkati çekerek, yapılan hizmetler ve ortaya konulan projelerle gurur duyduklarını ifade etti.
Köseoğlu, “Belediye Başkanımız Veysi Şahin, bizim de yakından takip ettiğimiz Midyat ilçemize yaptığı katkıları gururla ifade etmek istiyorum. Bilindiği gibi Mardin benim sorumluluğuma verildi. Ama gönlümdeki yeri ve Türkiye’deki yeri çok ayrı bir şehir, bizim de gönlümüzde ayrı bir şehir. İnanıyoruz ki bizim katkı ve çabalarımız ile Mardin, Midyat ve bütün ilçelerimizde çıtayı biraz daha yükseklere çıkarmaktır. Yerel yönetimler anlamında genel merkezimin yapacağı katkılara aracı olarak biz de, burada sizlerle beraber, yol arkadaşı olarak, takım arkadaşlarımızla beraber, takım ruhu anlayışıyla beraber çalışacağız. İnşallah bölgeyi hak ettiği hizmetleri kavuşturma noktasında biz de elimizden gelen katkıyı yapacağız.” diye konuştu.
“Bu tempoyla önümüzdeki döneme bir iş bırakmayacağız”
Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindeki heyeti Başkanlık makamında ağırlayan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ise,  çalışmalarına ilişkin bir sunum yaptı.
Başkan Şahin, “Göreve geldiğimiz günden itibaren hemşerilerimize olan taahhütlerimizi yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Bu süreçte özellikle Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, teşkilatımız, Meclis üyelerimiz her zaman destek sağladılar. İki yılda yaptıklarımız,  en az on yılda yapılacak işleri yaparak kat ettik. Gerçekleşen projelerimizin yüzde 70’i eksiksiz tamamladık. İnşallah bu tempoyla dönem sonuna kadar Midyat’ta önümüzdeki döneme kalacak bir iş bırakmayacağız.” diye konuştu.
Ayşe Sula Köseoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte, Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz’ı, AK Parti İlçe Başkanlığını ve Belediye bünyesindeki Zekiye Midyat Kadın ve Aile Merkezi (MİKAM)’ı ziyaret etti. Burada bayan kursiyerlerin yaptıkları çalışmaları inceledi.
Köseoğlu, daha sonra Dargeçit ve Nusaybin’de incelemelerde bulunmak için ilçeden ayrıldı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER