banner113

Kızıltepe Barış Spor’dan Muhteşem Galibiyet- Kızıltepe Barış Spor 1-0 Diyarbakır Kayapinar spor

Türkiye BAL (bölgesel amatör ligi ) liginde mücadele eden Kızıltepe Barışspor, Diyarbakır Kayapinar spor maçını 1-0 kazanarak güzel oyunuyla 3 puanı kaptı.

Kızıltepe Barış Spor’dan Muhteşem Galibiyet- Kızıltepe Barış Spor 1-0 Diyarbakır Kayapinar spor
 Kızıltepe şehir stadında Saat:12.30 da  oynanan maçta rakibi Diyarbakır Kayapinar spor’u kendi sahasında ağırlayan Kızıltepe Barış spor mükemmel bir galibiyet elde etti.


DAHA ÇOK FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYINIZ 

 Kızıltepe Barış Spor maça 1 Galibiyet 4 beraberlik  ve 1 yenilgi ile 7  puanla çıktı. Rakibi Diyarbakır Kayapınar spor Lider olarak geldiği maçta 3 puan bırakırken, Kızıltepe Barış spor bu galibiyetle puanını 10 yükselti.

 

Kızıltepe Barış Spor ,çekişmeli geçen maçta hedef rakibini yenerek seyircisine 3 puan hediye etmekti. ilk yarı 0-0 bitti. Temkinli oyunuyla mücadele  eden Kızıltepe Barış spor dakika 51 ‘de kornerden gelen topu karşılayan İlyas topa vurmayıp arkadaşı Ahmet Varol’a bıraktı. Ahmet Varol düzgün bir vurşla takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.6 dakika uzatılan maç Kızıltepe Barış Spor’un lehine bu skorla bitti.  

 

Taraftarın ilgi gösterdiği maçta, Kızıltepe Barış Spor taraftar grubu Kızıltepe Barış Spor verilmeyen destek için yoğun tezahüratlarda bulunup destek istedi.

 

 

Kızıltepe Barış spor haftaya deplasman da  Cizre Basra Spor ile karşılaşacak


 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2012, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER