banner113

AK Parti Adayı Faruk Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, seçim çalışmaları Derik ve Mazıdağı ilçeleriyle devam etti, vatandaşları yarın yapılacak mitinge davet etti.

AK Parti Adayı Faruk Kılıç, seçim çalışmalarını sürdürdü

Mardin’in Derik ve Mazıdağı ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, ziyaret ettiği yerlerde vatandaşları yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinge davet etti.

Güneydoğu Galericiler Sitesi esnafını da ziyaret eden Kılıç, esnafa bereketli ve hayırlı kazançlar diledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Kılıç, sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Temaslarının ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye davet ettiklerini, samimi yaklaşımlarından ve muhabbetlerinden dolayı hemşehrilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Yarın saat: 16.30’da 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla büyük mitingin yapılacağını hatırlatan Kılıç, yapılacak büyük mitinge tüm Mardinlileri davet etti.

Kılıç, “21 yıl önce bir hayal kurmuştuk. Şimdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bu hayallerimizi gerçekleştirdik. AK Parti’nin 21 yılda ülkemize ve milletimize kazandırdığı kazanımlarımızı daha da ileriye götürmek için Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam diyeceğiz. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını tekrar dinleyeceğiz inşallah.”

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 18:41

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER