banner113

Kızıltepe Karayolları şube şefliğinde yangın

Mardin’in Kızıltepe İlçesinde, Karayolları 93. Şube şefliği asfalt tankerinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek alevleri ve siyah dumanı gökyüzüne doğru yükselmeye başladı.

Kızıltepe Karayolları şube şefliğinde yangın

Kızıltepe ilçesi Sanayi Mahallesi İpekyolu üzeri Şenyurt kavşağı üzerinde bulunan Karayolları 93. Şube şefliği bakım evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, Saat 17.00 sıralarında Karayolları 93. Şube şefliği Kızıltepe bakım evinde bulunan asfalt tankında çıkan ve alevler ile siyah duman gökyüzüne doğru yükselen yangının ilçenin bazı yerlerinden de görülecek kadar büyük olduğu gözlendi.

İhbar üzerine Mardin Büyükşehir Belediyesi Kızıltepe itfaiye grup amirliği Şenyurt yolu üzerinde bulunan karayolları şantiyesine ait asfalt tankına 8 araç ve 20 personelle yangına müdahale ederek yangının çevreye sıçramasını engelleyerek daha sonra tamamen söndürdü.

Kızıltepe Karayolları 93. Şube Şefliği Bakım Evi yerleşkesinde bulunan asfalt tankında meydana gelen yangın üzerine Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Fatih Cıdıroğlu’da olay yerine gelerek ilgililerden bilgi aldı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER