banner113

Aksoy, STK ziyaretlerine MÜSİAD ile devam etti…

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı İnşaat Mühendisi Kazım Aksoy “Birlikte Yöneteceğiz” sloganıyla STK ziyaretlerine kurucu başkanlığını yaptığı MÜSİAD Mardin Şubesiyle devam etti.

Aksoy, STK ziyaretlerine MÜSİAD ile devam etti…

Kızıltepe ve Mardin'de sivil toplum örgütleri ile mesleki odaları ziyaret eden Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi Kazım Aksoy bugün de MÜSİAD Mardin şubesi'ni ziyaret etti.

 

AK Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan İşadamı Kazım Aksoy, Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için aday adaylığı müracaatının ardından sürdürdüğü ziyaretlerde kendisine gösterilen sıcak karşılamalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

MÜSİAD Mardin Şubesine gerçekleştirdiği ziyarette Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Aksoy, göreve geldiği taktirde sivil toplum örgütlerinin çalışmalarından yararlanacaklarının altını çizerek, "Dinlerin ve dillerin şehri olan Mardin'in Dünya kenti olması için elimizde hazırlanmış yüz yıllık bir makro planın olması gerekiyor. Bizler bu vizyon ile çalışmalarımızı hazırladık. Şuanda elimizde hazırlanmış ve acil eylem planı kapsamında uygulanacak projelerimiz var. Sivil toplum örgütlerimizin görüşleri de bu projelerimize yapabilecekleri katkılar açısından bizim için mutlaka önemlidir. İnşallah günü geldiğinde "Birlikte Yöneteceğiz" sloganımızın altını da doldurarak kentimizi hep birlikte olması gereken noktaya taşıyacağız." dedi.

 

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, "Sayın Aksoy’un Kurucu başkanlığını yaptığı MÜSİAD Mardin Şubesini ziyaret etmesinin bizler açısından çok büyük önemi vardır. Yıllarca bu yuvada başkanlık yapmış ve beraber mesai harcadığımız Kurucu Başkanımıza bu ziyaretlerinden dolayı ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim. Saygı, sevgi ve vefa örneği olan bu davranışı en içten dileklerimle tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi.

 

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Aksoy, Mardin ve Kızıltepe'de,

gerçekleştirdiği ziyaret programlarında Memur-Sen, İlim Yayma Cemiyeti, Mardin Sakatlar Derneği, Kızıltepe Sanayi Ticaret Odası, Kızıltepe Esnaf Kefalet Kooperatifi, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Dunaysır Kültür Dayanışma Derneği yanı sıra MÜSİAD Mardin Şubesini de ziyaret ederek görev verildiği taktirde yapacağı çalışmaları ve projelerini anlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 22:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER