banner113

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma gençlerle bir araya geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, “AK Parti gençliği ülkesine, milletine, medeniyetine ve bunların kökleriyle beslenen her değere sahip çıkan bir gençliktir” dedi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma gençlerle bir araya geldi

AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu ‘İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a’ temalı düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya geldi.

İl Başkanı Vahap Alma, programa ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Öncelikle bu güzel buluşmayı organize eden İl Gençlik Kolları Başkanımız Tarık Atlı ve ekibine teşekkür ediyorum. Sürekli dile getirdiğimiz gibi, gençliğin olmadığı yerden geleceği beklemek çok anlamsız olur. Gençliğin bulunmadığı, hesaba katılmadığı oluşumlar yok olmaya mahkûm olur. Bu vesileyle bizler gençlerin istek ve beklentileri doğrultusunda hareket etmeye gayret ediyoruz. Gençlerimize yönelik her alanda yaptığımız atılımlar sayesinde teknofest kuşağını kendine baz almış, fen ve bilim ile harmanlanmış, temel dayanağı olmayan her bilgiyi elinin tersiyle iten bir icraat anlayışıyla duruşumuzu net hale getiriyoruz. Evet, çağın gereği olarak tarih, fen, bilim, teknoloji vb. gibi her türlü bilgiyi bünyesinde barındıran ve her zaman gereğini de yapan bir gençliktir bizim gençliğimiz” dedi.

Gençlerin kendilerinden beklentilerinin tamamını yerine getirdiklerini belirten İl Başkanı Alma, “İsteriz ki gençlerimiz AK Parti’nin 21 yıllık hizmet anlayışını, ülkemizi nerden nerelere getirdiğini iyi okumalarıdır. Özellikle eğitim, bilim ve teknoloji konularında çığır açan yeniliklere imza atan AK Parti gençliğe verdiği önemi her alanda deklare etmiştir. Gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin her zaman destekçisi olacak, beklentilerine cevap vereceğiz. Bu minvalde onlardan tek isteğimiz İnancı doğrultusunda özünü kaybetmeden, ülkesine ve milletine sahip çıksınlar. Bunu da araştırarak, yazarak, çizerek ve üreterek meydana getirsinler” diye konuştu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER