banner113

Kızıltepe’de yetim ve öksüzlere iftar programı düzenlendi

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu, “Dünya Yetimler Günü” münasebetiyle düzenlenen iftar programında yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldi.

Kızıltepe’de yetim ve öksüzlere iftar programı düzenlendi

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Kaymakam Fatih Cıdıroğlu’nun yanı sıra Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş, Kızıltepe Öğretmen Evi Müdürü Hadi Gökdemir, kurum müdürleri, STK temsilcileri, yetim ve öksüz çocuklar ile yakınları katıldı.

Belediye bahçesinde düzenlenen iftar programında Fatih Cıdıroğlu, eşi Dr Ayşe Cıdıroğlu ile birlikte masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle birebir ilgilenip sohbet etti, hatırlarını ve bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sorarak bir süre sohbet etti.

Ramazan ayının bereket ayı olduğunu vurgulayan Kaymakam Fatih Cıdıroğlu, “Bugün Ramazan ayının 15. gününü geride bırakmış olduk. Kızıltepe Belediyesi olarak bizler de Dünya Yetinler Günü münasebetiyle ilçemizde bulunan yetim ve öksüz çocuklarımızı burada ağırladık. Hep birlikte belediyemizin bahçesinde Kızıltepe ailesi olarak birlikte iftar yapmayı planladık. Sağolsun onlarda davetimize icabet edip geldiler. Ramazanın ilk gününden beri vatandaşlarımız ile bir arada olmaya çalışıyoruz. İftarda günlük bin kişiye sıcak yemek gönderiyoruz. 10 bine yakın gıda kolisi yardımı yaptık ve 2 milyona yakın nakdi yardımda bulunduk.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2023, 11:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER