banner113

Kızıltepe’de “CHP Seçim Koordinasyon Merkezi” açıldı

CHP Mardin Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa’nın seçim çalışmalarını yürüteceği seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Kızıltepe’de “CHP Seçim Koordinasyon Merkezi” açıldı

Kızıltepe İlçesi tepebaşı mahallesi eski Hastane Caddesi otogar girişi civarında açılışı yapılan Cumhuriyet Halk Parti Mardin  Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa seçim koordinasyon merkezinin açılışına CHP il başkanı, ittifakta yer alan parti temsilcileri, partini il-ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, çok sayıda partili ve çok davetliler katıldı.

Davul-zurna eşliğinde çekilen halaylar eşliğinde yapılan açılış öncesinde topluluğa hitap eden Mardin Milletvekili Adayı Mardin  Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa, ‘Hak-Hukuk-Adalet sloganları altında yaptığı konuşmada, Ülkede çok şeyi değiştireceklerini, demokrasiyi ve son 20 yılda ağır tahribata uğrayan, çökme noktasına gelen ekonomiyi restore edeceklerini söyledi.

“Çiftçi ve esnaf kardeşlerimizi borç yükünden kurtaracağız”

CHP seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan CHP adayı Karaboğa, “Biz bugün buraya anlamlı bir gün için toplandık. Son 20 yıldır ülkemizin uğradığı tahribatları restore etmek için yola çıktık. 14 Mayıs seçimi hepimiz için bir milat olacak. Bunu anlamlı buluyoruz. İdealimiz, amacımız ve mücadelemiz büyük. Son 20 yılda ülkemizin uğradığı tahribatları restore etmek için iktidara talibiz. Güçlü bir şekilde geliyoruz. Bu ülkede çok şeyi değiştireceğiz. Önce demokrasimizi restore edeceğiz. Bu demokraside her milletten, her halktan herkes kendini bulacak. Son 20 yılda ağır tahribata uğrayan ve çökme noktasına gelen ekonomimizi restore edeceğiz. Çiftçi kardeşlerimizi borç yükünden kurtaracağız. Esnaf kardeşlerimizi borç yükünden kurtaracağız. Krediye ulaşamayan sanayiciyi kurtaracağız.”

“Çiftçi ödeyebileceği bir elektrik faturasıyla karşılaşacak”

14 Mayıs’tan itibaren güzel günlere kavuşacaklarını açıklayan Karaboğa, “Şair Nazım Hikmet’in dediği gibi çok güzel günlerimiz olacak. Gençlerimiz özgür bireyler olacak. Çiftçilerimizi borç yükünden kurtaracağız. İndirimli elektrik uygulayacağız. Çiftçi ödeyebileceği bir elektrik faturasıyla karşılaşacak. Esnaflarımızın borç faizlerini sileceğiz.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından CHP Mardin Milletvekili Adayı Şükrü Karaboğa, CHP Mardin İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan ve parti teşkilatı üyelerinin katılımı ile seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2023, 14:47

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER