banner113

AK Parti Kızıltepe seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı

AK Parti’nin seçim çalışmalarını yürüteceği seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

AK Parti Kızıltepe seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı

AK Parti Mardin Milletvekili adayı Faruk Kılıç’ın, 28. Dönem milletvekili genel seçim çalışmalarını sürdüreceği ilçe başkanlığı seçim koordinasyon merkezinin açılışı Kızıltepe Tepebaşı mahallesi eski Hastane Caddesi üzerinde bulunan AK Parti ilçe teşkilatının eski binasında yapıldı. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, il-ilçe başkanları, parti teşkilatları, partinin kadın ve gençlik kolları, milletvekili adayları ve coşkulu büyük bir kalabalık katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın birer konuşma yaptığı açılışta, Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç’da açılış nedeniyle kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür ederek, hizmetlerin devamı ve istikrar, güven, huzurun devamı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs’ta seçmenin tercihinin yine AK Parti olacağını belirterek desteğin devamını istedi.

AK Parti Kızıltepe seçim koordinasyon merkezinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, eski milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti il başkanı Vahap Alma, ilçe başkanı Bülent Şahin, Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç ve Partinin diğer milletvekili adayları Muhammed Adak, Mehmet Akif Nuhoğlu, Abdulvahap Arbağ, Mehmet Samsa ve Ayhan Aslan’ın katılımı ile yapıldı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER