banner113

Mardin Müsiad Üyeleriyle, geleneksel iftar programında buluştu

MÜSİAD Mardin Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği aile iftar programı Tatlıdede Otelinde gerçekleşti.

Mardin Müsiad Üyeleriyle, geleneksel iftar programında buluştu
Eski Mardin’de bulunan tarihi Tatlıdede Butik Otelinde gerçekleştirilen iftar programında bir araya gelen MÜSİAD Üyesi İşadamları, Mardin’in güncel konuları üzerine tartışmalarda bulunup sohbet etme imkanı buldular.
MÜSİAD üyesi Sümer Sigorta sahibi Ekrem Sümer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında MÜSİAD Mardin Şubesi üyeleri aile üyeleriyle birlikte Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte yaşıyor olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Verilen iftar programının her yıl geleneksel olarak düzenlediğini hatırlatan MÜSİAD Başkan Yardımcısı İşadamı Ercan Erbek,“Müsiad Mardin şubesi adına herkesi selamlıyorum. geleneksel iftar yemeğimize geldiğiniz için teşekkür ederiz.Biz artık Türkiye geneli 40’a ulaşan şubesi, 45 farklı ülkede 145 irtibat bürosu, 6500 e yakın üyesiyle, Türkiye ihracatına 17 milyar dolay katkısı olan 1.750.000 kişiye iş istihdamı sağlayan ve yıllık ortamla 5 milyar dolara yakın yatırım yapan 1500 üye işletmesiyle temsil eden iş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri içinde örnek bir eğitim, rehberlik danışmanlık merkezi haline gelen Müsiad bu ülkeye hizmet için çalışmalarını devam etmektedir.Biz Mardin Müsiad olarak geleneksel olarak her yıl böyle mübarek günlerde bir araya geliyoruz . Mübarek Ramazan ayının bereketini bu akşam yaşadığımız bu güzel atmosferde bir kere daha yaşamanın huzuru içerisindeyiz. Bilindiği üzere MÜSİAD Bir işadamları derneği olmakla birlikte aynı zamanda üyelerine bir aile ortamı da oluşturmaktadır. Dolayısıyla ailemizin diğer bireyleriyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Buradaki dayanışma yemeğin temel amacı da aile bireyleri arasında var olan diyaloğu ve kaynaşma olanağını çok daha iyi noktalara taşımaktır” diye konuştu.

MÜSİAD Üyelerin geç saatlere kadar yapılan güzel sohbetler eşliğinde devam eden gecenin sonunda; verilen iftar yemeğinde işadamlarına ev sahipliği yapan İşadamı Ekrem Sümer’e katkılarından dolayı günün anısına plaket takdiminde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2013, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER