banner113

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Muhteşem Etkinlikler

Hem Kalp, Hem Zihin, Hem Beden Sağlığı İçin…

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden Muhteşem Etkinlikler
2012 Yılında Spor Genel Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokolle Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün tesislerinde uzman antrenörler eşliğinde spor yaptırılıyor.

Bu sene ramazan ayında satranç turnuvası ile başlanan çalışmalar futbol, voleybol, masa tenisi branşlarında yapılacak turnuvalarla devam edilecek. Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve ödüller Vali Yardımcısı Selim Palamut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, Satranç İl Temsilcisi Avukat Nazan Kaya tarafından verildi.

Kur’an kursu hocaları “bu faaliyetlerle çocukları dünyasına girdiklerini, heyecanlarını, sevinçlerini  ve üzüntülerini paylaştıklarını bunun da çocuklarının Kur’an kursuna olan bağlılıklarını artırdığını ve daha verimli geçtiğini” ifade ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu ise “Bu çalışma ile yazın Kur’an kursuna giden çocukların hem kalben, hem zihnen, hem de bedenen sağlıklı yetiştiklerini. Nesillerin yetişmesi adına ilgili kurumların iş birliği yapmaları adına güzel bir çalışma oldu. Kur’an öğrenen çocuklara spor yaptırarak hem kendi çalışma alanımıza dair faaliyet yapmış oluyoruz, hem de çocukların Kur’an kurslarındaki çalışmalarında yardımcı oluyoruz.” Dedi.

 


Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2013, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER