Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI;“Midyat ve Savur Doğalgaza kavuşuyor“

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Midyat ve Savur ilçelerinin doğalgaza kavuşturulması ve çalışmaların hızlandırılması konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile yapılan yoğun görüşmelerin sonuç verdiğini her iki ilçenin de 2018 yılı içerisinde doğalgaza kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI;“Midyat ve Savur Doğalgaza kavuşuyor“
AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Midyat ve Savur ilçelerinin 2018 yılında Doğalgaz'a  kavuşacağını söyledi.

Midyat ve Savur ilçelerinin planlanandan önce doğalgaza kavuşturulması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın şahsında yoğunlaştırdığı görüşmelerin sonuç vermiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Çankırı, Midyat ve Savur ilçelerimiz 2018 yılı içerisinde doğalgaza kavuşacağını kaydetti.

Midyat ve Savur ilçelerinin planlanandan çok daha önce doğalgaza kavuşacak olmasında gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak başta olmak üzere BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan'a teşekkür eden Milletvekili Çankırı, "Midyat ve Savur ilçelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza Doğalgaza kavuşacaklarını duyuruyor olmaktan duyduğum heyecanı dile getirmek istiyorum. 2018 yılı yatırım programına aldırdığımız Midyat ve Savur ilçelerimizde yine aynı yıl içerisinde doğalgaz arzı sağlanacaktır. Temiz ısınma kaynağı olacak olan ve kış aylarında yaşanan hava kirliliğini sona erdirecek olan doğalgazın her iki ilçemizde de eş zamanlı olarak ulaştırılmış olacak. Tarihi İlçemiz Midyat'ı ve Yeşil Savur'umuzun havasını daha da temiz hale getirecek olan doğalgazın ilçelerimize gelmesi ile birlikte artık kalitesiz yakıtların kullanılmasının da önüne geçilmiş olacak. Ben şimdiden gerek Midyatlı hemşehrilerimize gerekse de Savurlu hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu vesileyle de talebimizi anlayışla karşılayan ve yerine getiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak'a her iki ilçemizdeki vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 16:42

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER