banner113

Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI;”Millet güçlenecek, Türkiye Güçlenecek”

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, Midyat’ta referandum çalışmalarını sürdürdü.

Ceyda BÖLÜNMEZ ÇANKIRI;”Millet güçlenecek, Türkiye Güçlenecek”

Çavuşlu’da referandum çalışmalarının dönüşünde Milletvekili Bölünmez’in araç konvoyunun yolunu kesen çocuklar, Bölünmez’e sevgi gösterilerinde bulunduktan sonra kendilerine hediye edilen atkı ve şapkaları aldıktan sonra konvoyun yolunu açtı.

Mardin eski Milletvekili Nihat Eri, 22. Dönem Mardin Milletvekili olan babası Süleyman Bölünmez ile birlikte Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi için yapılacak anayasa değişikliği  referandumu çalışmalarını sürdüren Milletvekili Çankırı, Midyat ilçe merkezi ile bağlı Söğütlü, Şenköy, Acırlı ve Çavuşlu beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek halkoylaması çalışmalarına devam etti. 

Bölünmez, ziyaret ettiği belde eski belediye başkanları ve muhtarların da hazır bulunduğu referandum çalışmalarında seçim otobüsü üzerinde referandum konuşmaları yaptı, ev ziyaretlerinde bulundu, şehir turu attı.

Midyat İlçe Başkanı Av. Melih Güneştan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Yomak, birlikte ziyaret ettiği köylerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Milletvekili Çankırı Bölünmez, 16 Nisan’da yapılacak referandumda Türkiye’nin vesayet odaklarından kurtuluşunu ve yaşanacak sistem değişikliğinin getireceği değişimi anlattı.

“17 NİSAN’DA REJİM MİLLETİN ELİNE GEÇİYOR”

16 Nisan’da yapılacak halkoylamasının çıkacak güçlü bir ‘Evet’ oyunun Türkiye’nin orta doğudaki gücünün perçini ve batı ülkelerinin takındığı tavra karşı bir cevap niteliğinde olacağını kaydeden Çankırı, “Sevgili Midyatlı kardeşlerim; Bu referandum ülkenin geleceğini ilgilendiriyor. Israrla rejim değişiyor diyenler, attıkları yalan naralarıyla beynimizi bulandırmaya çalışan ve kime hizmet ettikleri hepimizin de malumu olan bu odaklara karşı sizlerden güçlü bir oy oranı ile Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın şahsında Ülkemizin güzel geleceğine ‘Evet’ diyeceğinizi biliyoruz. 15 Yıldır bu ülkeye sessiz devrim yaşatan büyük liderimiz Eroğan’ın yanında olduğunuzu biliyorum, bazı muhalif partiler ile ihanet odaklarının vesayetçi rejimleri “Evet” çıkması durumunda Türkiye’de rejimin değişeceğinin yalanıyla beyin bulandırmaya çalışıyorlar. 17 Nisan’da bir şeylerin değişeceği kesin. Değişecek olan şey rejim değil; rejimi kendi güdümünde tutmaya çalışan, ihanet odaklarının uzantıları olan o vesayetçiler, o darbeciler ve onları destekleyenler olacak. 17 Nisan’da inşallah rejim gerçek sahibi olan siz aziz milletimizin eline geçmiş olacak. Millet güçlenecek, Türkiye Güçlenecek, kaybedecek olanları da sizler zaten biliyorsunuz” diye konuştu.

Çavuşlu Beldesinde kurban kesilerek karşılanan milletvekili Bölünmez, yaptığı referandum çalışmasının ardından beldeden araç konvoyu eşliğinde ayrılırken Çavuşlulu çocuklar tarafından yolu kesildi. Seçim otobüsünden inerek çocuklarla sohbet eden Bölünmez, yolunu kesen çocuklara  üzerinde ‘evet’ yazılı şapka ve atkılar hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 13:42

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER