banner113

MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ DARBESİNİ SABAHA VARMADAN LAV ETTİ

16 Nisan'da yapılacak referandum için Kızıltepe'ye bağlı ova köylerini ziyaret eden AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, vatandaşlardan "Evet" için destek istedi.

MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ DARBESİNİ SABAHA VARMADAN LAV ETTİ

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve partililerden oluşan bir heyetle üç günde 35 köyü ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için vatandaşlarla bir araya gelerek “Evet” talebinde bulundular.

Biz artık köhnemiş zihniyetlerin oluşturmuş olduğu yasaları istemiyoruz diyen İl Başkanı Dündar açıklamalarında, “Ülkemiz iki yüz yıl boyunca belirli kişilerin tekelinde oluşturulan bir siyasi anlayışla yönetildi. Buna dur demek ve yeni sistemi milletimize kazandırmak boynumuzun borcudur. AK Parti olarak günlerdir sahalardayız. Özellikle son üç gündür gücümüzün üstünde bir dirayetle onlarca köyümüzü ziyaret ederek kardeşlerimizle bir araya geldik. Hepsine şükran borçluyuz. Çünkü onlarda artık bıkmış durumdalar. Terörden, darbelerden, yasal sıkıntıların vermiş olduğu bürokratik engellerden son derece bunalmışlar. Dünya literatüründe yarışır bir halde olan Türkiye’ye ulaşmak bu kadar yakınken bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir”.

Ziyaret edilen köylerde ailelerden destek isteyen İl Başkanı Dündar, “Her bir bireyin güçlü Türkiye adına kullanacağı oy çok önemlidir. Ülkenin güçlü olması bireylerinde güçlü olması demektir. 18 maddelik yeni anayasa değişikliğinin önemini, ülkemiz açısından ne denli gerekli olduğunu fark etmek için kimlerin bu maddelere karşı çıktığını görmek bile yeterlidir. Bakın batıya, Avrupa’ya, Türkiye’nin atmış olduğu bu önemli değişikliğe nasıl da karşı çıkıyorlar. Utanmadan sözde Türkiye’nin önünü kesecekler. Bu millet 15 Temmuz gecesi, bir darbe girişimini sabaha varmadan lav etti beyler. Siz neyin hesabını yapıyorsunuz? Köylü kardeşlerimizden, vatandaşlarımızdan istirhamımız 16 Nisan gününü iyi düşünsünler. Terörün bitmesi, Türkiye’nin ve bolluk bereket fışkıran bölgemizin şahlanışı için 16 Nisan gününde ‘Evet’ in büyük bir oranda çıkması gerekir”.

Dündar, “AK Parti Mardin Teşkilatı olarak ilçe teşkilatlarımızla beraber tüm Mardin’in analizini yaparak çalışmalarımıza başladık. Her metrekareye gidecek şekilde haritamızı çizdik ve yola koyulduk. İnşallah bu azim ve kararlığımız bizi istediğimiz sonuca götürecektir. Mardin ovasıyla ve tarihi konumuyla UNESCO’ya aday bir kenttir. Bu derece önem arzeden bir kent en önemli yatırımları hak ediyor. Gelin hep beraber 16 Nisan günü bu güzel Mardin’imizi bu yatırımlardan daha fazla faydalandırmak için ‘Evet’ diyelim”.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 13:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER