AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI’NDAN DOĞA İNSANI ŞEYHMUS AMACAYA ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Doğayı korumak ve yeniden doğuşuna vermiş olduğunuz katkılarınız her insana ders olması gereken ender bir davranıştır. Geleceğimize nefes olmak uğruna adadığınız ömrünüz bizler adına büyük takdirle karşılanmıştır. Topluma karşı göstermiş olduğunuz örnek mücadelenizden dolayı teşekkür ediyorum”.

AK PARTİ MARDİN İL BAŞKANLIĞI’NDAN DOĞA İNSANI ŞEYHMUS AMACAYA ZİYARET
 AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, AK Parti Mardin İl Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşir Güneş, AK Parti Mardin İl Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanı Erdal Yay ve beraberlerindeki heyet eşliğinde, Mardin’de çeşitli yerlerde dikmiş olduğu binlerce fidan, keşfettiği su kaynakları ve devamlı akmasını sağladığı çeşmelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgisine mazhar olan ve AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’in de basın toplantısında selam gönderdiği Şeyhmus amca olarak anılan Şeyhmus Erginoğlu’nu ziyaret ettiler. 

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Sizin gibi değerli büyüklerin aramızda bulunması bizler açısından büyük şans olarak nitelendirilebilir. Sizler doğamızın daha temiz olması ve insanlığın daha rahat nefes alabilmesi için yıllarınızı adamışsınız. Bunu yaparken de sadece Allah’ın rızasını gözetmişsiniz. Allah o dikmiş olduğunuz ağaçlar adedince hem bu dünyada hem de ahirette ecrini size sunsun. Siz yaptığınız bu örnek davranışınızla aslında belki küçük başladınız ama büyük bir hikayenin oluşmasına öncülük ettiniz. Bu örnek davranışınız sadece Mardin’de değil tüm Türkiye’de takdirle karşılandı. Allah ömrünüzü ve amellerinizi bereketlendirsin”. 

Şeyhmus amcanın bu işe belki ufak bir adımla başladığını dile getiren İl Başkanı Faruk Kılıç, “Bir ağaç iki ağacı, iki ağaç on ağacı, on ağaç yüz ve sayısını belki unuttuğunuz binlerce ağaç sayısına ulaştırdınız. İnşallah bizler de, yeni nesillerde başlatmış olduğunuz bu çığırı devam ettirecektir. Bismillah diyerek başladığınız güzel işlerin bereketi beraberinde geliyor. Herkese nasip olamayacak bu davranışınız insanoğlunun istediğinde neleri başarabileceğinin en güzel misalidir”.  

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Bizler buraya gelirken beraberimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Basın Sözcümüz Sayın Ömer Çelik’in selamlarını da getirdik. Bu güzel davranışınız kendilerinin dikkatini çekti. Hatta Sayın Ömer Çelik basın toplantısında Mardin’le birlikte sizi de anarak onure ettiler. Doğayı korumak ve yeniden doğuşuna vermiş olduğunuz katkılarınız her insana ders olması gereken ender bir davranıştır. Geleceğimize nefes olmak uğruna adadığınız ömrünüz bizler adına büyük takdirle karşılanmıştır. Topluma karşı göstermiş olduğunuz örnek mücadelenizden dolayı teşekkür ediyorum”. 

Ziyaret esnasında AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’da Şeymus amcayla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Şeyhmus amcaya teşekkürlerini sundu. Gerçekleştirmiş olduğu davranışın örneğinin olmadığını ve inşallah Mardin’e geldiklerinde AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç ile birlikte ziyaretine geleceğini belirtti”.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2020, 13:23

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER