Çocukların Yerli Malı Haftası Kutlandı

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi yerli malı haftasında çocukları evlerinde ziyaret ederek, Yerli Malı Haftası’nı kutladı.

Çocukların Yerli Malı Haftası Kutlandı
 

Covid-19 salgını dolayısıyla okulların uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu yerli malı haftası münasebetiyle çocuklar  için hazırladıkları hediyeler ile onları evlerinde ziyaret etti.  Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu ilçemizde eğitim gören çocukların bu yıl Yerli Malı Haftası’nı evlerinde geçirmelerinden ötürü çocuklara tarımda öncü olan ilçemizin yerli üretimi bulgur ve çeşitli hediyeler teslim edildi.

Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu, Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın hediyelerini çocuklara vererek selamlarını da iletti. Bu yıl yerli malı haftasını çocuklarımız ile evde kutlamak istedik diyen Çam: “Kızıltepe Vefa Sosyal Destek Grubu’muz ile çocuklarımıza yerli üretimimiz olan ürünlerimizi gönderdik. İsterdik ki çocuklarımızla birlikte okullarında kutlayalım. Fakat Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl kutlamalarımız bu şekilde oldu. Bir nebze de olsa çocuklarımızın yüzünü güldürmüş olmak bizleri mutlu etti.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2020, 10:14

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER