KASGİAD Köy Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) Köy Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Dernek binasında verilen kahvaltıya muhtarlar ilgi gösterdi.

KASGİAD Köy Muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Güncel konuların konuşulduğu buluşmada tarım ve çiftçilerin sorunları üzerinde duruldu. KASGİAD Tarım Gıda ve Hayvancılık Komitesi Başkanı Orhan Kahraman’ın başkanlık ettiği toplantıda sorunlara çözüm önerileri sunuldu.

Toplantının bir başlangıç olduğunu belirten Komite Başkanı Kahraman, bundan sonra düzenleyecekleri toplantılara uzman katılımcıları davet edeceklerini söyledi.

Kahraman:“ Bundan sonra programlarımız uzman kişilerin katılımıyla gerçekleştirilecek ve sıkıntılarımızın çözümünde daha hızlı ve etkili yollar izlenecektir. Çiftçisi bulunan köylerimizin değerli muhtarlarını ağırlamaktan çok memnuniyet duyduk. Daha sık bir araya gelerek çözüm odaklı programlar düzenlemeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çiftçilerin sıkıntıları dile getiren Hocaköy Muhtarı Mehmet Bayram, toplantının olumlu geçtiğini belirterek fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti. Bayram:“Binbir zahmetle ürettiğimiz ürünü gerçek değerine satmakta güçlük çekiyoruz. Artık yeni yollar ve yeni pazarlar bulmamız gerekiyor. Bu konuda birlikte hareket etmeliyiz.” öngörüsünde bulundu.

Büyük Boğaziye Köy Muhtarı Seyfettin Çiftçi ise: “KASGİAD’ın yaptığı bu toplantı çok önemsenmelidir. Bu tür programlar sık sık yapılmalıdır. Bu programlar sayesinde bizde hem ülke içerisinde hem de yurt dışında rekabet edebilir düzeye ulaşabiliriz. Bu açıdan yaptıkları çalışmalardan dolayı dernek yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER