banner113

Mustafa Kuzu Kızıltepe Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı oldu

Mardin İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Kuzu Kızıltepe Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu. Kuzu, Ak Parti İlçe başkanlığına müracaatta bulundu.

Mustafa Kuzu Kızıltepe Belediye Başkanlığı için Ak Partiden aday adayı oldu


Mardin İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Kuzu Kızıltepe Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı oldu. Kuzu, Ak Parti İlçe başkanlığına müracaatta bulundu.

Müracaattan sonra açıklama yapan Kuzu Daha Önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 2 yıl İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünde memlekete idealist ve ilkeli bir hizmette bulunduğunu söyledi.

Aldığı eğitim Devlet bürokrasisinden kazandığım tecrübe ile Kızıltepe’ye hizmet edeceğini belirten Kuzu şunları söyledi:

” İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve son iki senedir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak memleketime idealist ve ilkeli bir şekilde hizmet ettim. Yaptığım hizmetlerde mesai mefhumuna takılmadan, dürüstlük, çalışkanlık ve insan sevgi ve saygısından ödün vermedim. Kendi insanıma hizmet etmekten de şeref duydum. Aldığım eğitimi, devlet bürokrasisinde kazandığım tecrübeyi doğup büyüdüğüm Kızıltepe’ye; en küçüğünden, en büyüğüne kadar her türlü güzelliğe layık Kızıltepe insanına hizmet yolunda kullanma düşünce ve kararlılığındayım. Kızıltepe gibi birçok ilden daha büyük ilçemizde belediye hizmetleri noktasında yapılacak çok ama çok iş var. Son 11 yılda her alanda değişen ve gelişen yeni Türkiye’deki gelişme ve güzelliklerden nasiplenmek hiç şüphesiz biz Kızıltepelilerin de hakkıdır. Temiz bir çevre, modern ve insana yakışan bir mimari, kültürel ve sanatsal etkinlikler, başarılı, hedefi olan, eğitimli bir gençlik, sağlıkla büyüyen çocuklar, saygı gören yaşlılar, kadınlarımızın hayatın her alanına katkı sunması ve yararlanmaları en büyük hedefim olacaktır.

Ak Parti’nin vizyon ve misyonunu rehber edinen sosyal, modern ve insanı merkeze alan bir belediyecilik anlayışıyla Ak Parti’den Kızıltepe Belediye Başkan Adaylığına talibim. Partimizin uygun görmesi halinde başkanlık yarışında Ak Parti’yi tek alternatif haline getirmek en büyük hedefim olacaktır. Aday adaylığı başvurum benim, partim ve Kızıltepe halkı için hayırlı olsun. Başvuru yapmış ve yapacak diğer yol arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Aday kim olursa olsun hep beraber çalışacağız ki kazanan Ak Parti olsun, kazanan Kızıltepe olsun. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER