banner113

Ali Sinanoglu ,Nusaybin AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Mardin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı iş adamı Ali Sinanoğlu Mardin’de İlkler halkasına yeni bir halka ekledi .

Ali Sinanoglu ,Nusaybin AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Bu gün   Nusaybin ilçesinde,  sokaklarını  dolaşan ve ilçe halkının  nabzını tutan Sinanoğlu,vatandaşların  şikayetlerini ve ilçenin sorunlarını ilk ağızdan dinledi.

Nusaybin sokaklarında  Sinanoğlu’nu karşılarında gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ali Sinanoğlu ise vatandaşların yakın ilgileri karşında duygulu anlar yaşadı.

            Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday adaylarının ziyaretlerine alışkın olmadıklarını belirten vatandaşlar” ilk defa  bir aday adayı bizi ziyaret edip bizimle kaynaşıyro ve ortak paydalarda bizimle buluşuyor.Ali Sinanoğlu  aday seçildiği takdirde de vatandaşı unutmamasını ve bu samimi dik duruşunu halkın içine girmekten korkmadan devam ettirmesini istiyoruz.” Şeklinde  duygularını dile getirdiler.

          Nusaybin AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Sinanoglu, ilçe teşkilat mensuplarıyla bölge hakkında durum değerlendirmesi yaptı. Sinanoğlu “Yıllardır illegal yapılandırmalar bölge halkına ve  insanlarımıza  göz yaşı döktürdü ve büyük acılar verdi. Vatandaşımız  anlaşılmaya çalışılmamış veya kendini anlatmaya çalışırken anlaşılmak istenmemiş ötekileştirilmiştir. Bunu fırsat bilen karanlık dış mihraklar, kardeşi kardeşe kırdırmak suretiyle yıllarca devletin soğuk yüzünün yansımalarını bölgede hakim kılmayı başarmış,  ülkemizin ekonomik, sosyal ve  kültürel alanlarda hak ettiği yerde olmasını engellemiştir. AK Parti iktidarı ile birlikte devletin sıcak yüzü, sosyal devlet anlayışı bölgede kendini göstermeye başlamış, bu da   doğal olarak vatandaşın devletine karşı bakış açısını değiştirmiştir. Ekonomik yapısıyla,stratejik konumu ve tarihi ve kültürel değerleriyle benzerine az rastlanan Nusaybin ilçemizi Irak’ın Felluca kenti  gibi gösteren zihniyeti esefle karşılıyoruz..Biz kırsalda yaklaşık iki aydır kapı kapı, köy köy, mahalle mahalle dolaştık. Rabbime hamdu senalar olsun ki onların derdiyle dertlendik, duygularına tercüman olduk, her ilçe ziyaretimiz öncesi provokasyon olacağı söylentileri çıkartılarak gitmememiz için senaryolar üretildi. Oysa her gittiğimiz yerde insanlarımız bize kapılarını ve gönüllerini açarak en güzel cevabı vermiştir. Her yerde sıcak karşılandık. Bölgemizin temel değerleri var.Bizim örf adetlerimizde kapısına düşman bile gelse bırakın taş atmayı misafire toz kondurmazlar, siyasi düşüncesi ne olursa olsun kapılarına gelene bir kahve ikram etmeden göndermezler buda insanımızın asaletindendir” şeklinde konuştu

      Ziyaretlerde  karşılaştıkları temel sorunların başında ilgisizliğin geldiğini ifade eden Sinanoğlu “İnsanımız ilgi istiyor, şefkat istiyor, kırılan,incinen gönüllerinin onarılmasını istiyor. Bize görev verilirse bunu yapacak güce ve donanıma  sahibiz” şeklinde sözlerini, sürdürdü.

 AK  Parti İlçe Başkanı Osman Doğru ise Sinanoğlu’na bu samimi ,cesur ve temiz niyetini, azimli çalışmalarını yakından takip ettiklerini, taktirle karşıladıkları dik duruşunu sürdürmesini isteyerek başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER