banner113

KASGİAD Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’nı Ziyaret Etti

Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan Karaozan ve Genel Sekreter Nurullah Ergün’ü makamında kabul eden Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KASGİAD tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri takip ettiklerini ve yapılan programları çok yerinde bulduklarını söyledi.

KASGİAD Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı’nı Ziyaret Etti
Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bugüne kadar Halkbank işbirliği ile Kızıltepe esnafına yaklaşık 52 milyon TL dağıttığını hatırlatan Ayav, bugünden sonra da esnafın yanında olacaklarını, eğitimler ve destekler konusunda çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

 

KASGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan Karaozan ise, KASGİAD olarak Kızıltepe esnafının ticaretini destekleyici çalışmalar yaptıklarını belirtti. Karaozan “KASGİAD kurulduğu 2009 yılından bu yana Kızıltepe’de esnafa yönelik seminer ve kurslar düzenlemektedir. Son bir yıl içerisinde KOSGEB ile işbirliği ile Girişimcilik kursları açtık ve bu kurslardan belge alan arkadaşlar kendi işyerlerini açtı. Yaptığımız yurt içi ve yurt dışı ticaret gezilerimizle Kızıltepe’li iş adamlarını yeni pazarlara açmaktayız.” dedi.

 

Karaozan, dernek olarak esnafın ihtiyaçlarının farkında olduklarını belirterek, talep edilmesi halinde ortak çalışmalar yapmak için her türlü çabayı göstermeye hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret tarafların karşılıklı iyi niyet dilekleri ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER