banner113

Mahmut TimurKızıltepe Belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu

Kızıltepeli İş adamlarından Mehmut Timur belediye meclis üyeliği için Ak partiden aday adayı için başvuruda bulundu.

Mahmut TimurKızıltepe  Belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundu

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Aile büyüklerinden Hacı Halil Timur” Aktif Siyasette belli bir sürece vardıktan sonra gerek çevre gerekse kanaat Önderlerinin teklif ve baskısıyla Aile olarak siyasi süreci hızlandırmaya karar verdik. Ailenin büyüğü olarak yeğenim Mahmut TİMUR ‘u ailemizin ortak kararıyla Belediye Meclis Üyeliğini uygun gördük. Aile içerisinde Aday olarak gösterilebilecek kişi sayımız çok olmasına rağmen Öngörü Kabiliyet ve hizmet esaslarını ziyadesiyle getirebilecek Yeteneğinden şüphemizin olmadığının herkesçe bilinmesini istiyoruz. Bölge İnsanımız İl ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ayrıca AK Parti İlçe Başkanlığımızında Başvuru aday belirleme çalışmaları sırasında daha hassasiyetle davranarak Hiçbir Aile ve veya kişilerin kırılmaması gerektiğini bölgedeki dengeleri dikkate almalarını vurguladı. Seçilecek adayların da Hizmet esasını göz önünde bulundurmalarını ve görev bilincinin tüm adaylara aşılanarak küskünlüğün yaşanmaması temennilerinde bulundu “

Aday adayı Mahmut Timur ise Bu gün itibariyle adayı bulunduğum Belediye Meclis üyeliğine gerek ailenin gerekse Kanaat Önderleri ve toplumsal talepleri dikkate alarak başvuruda bulunuyorum.1965 yılında Akyüz köyünde doğdum. Daha 24 yaşında iken Köyün ileri gelenleri ve yaşlıları tarafından yeteneğim fark edilerek 1989 yılında Köy Muhtarı olarak seçildim.2 dönem muhtarlık yaptım. Bu esnada sadece ikamet ettiğim köyde değil, çevredeki Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat önderleri tarafından yeteneğim fark edilerek 1991 yılında Doğruyol Partisi İlçe teşkilatı Halkla ilişkiler Teşkilat başkanlığı ve ardından 1993 yılında İlçe Teşkilat Başkanı olarak görev yaptım.Daha sonra Ak Parti kurulduğu günden bu yana hizmet ve gönüllülük esasını benimseyerek İlçe teşkilat kuruluşu çalışmalarında aktif olarak görev aldım. Kamoyunun hizmet esaslı beklentilerini yerine getirme gayreti içinde bulunarak Vatana ve Memleketime karşı olan görevleri eksiksiz yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın.Başvuru yapmam için baskı yapan öncelikle Kanaat Önderlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Muhtarlarımız ve Destek veren tüm akrabalarıma şükranlarımı sunuyorum. Adaylığımın Tüm halkımıza ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 19:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasret yorgancı
hasret yorgancı - 11 yıl Önce

hayirli olsun mahmut bey içi çalişma azmi ile dolu yetenekli bir iş adami

SIRADAKİ HABER