KASGİAD: Büyüyen inşaat sektöründe işadamlarımız yerini almalı.

Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) bünyesinde oluşturduğu komiteler ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mesleki dayanışmayı güçlendirmek ve bilgi alışverişini artırmak amacıyla kurulan komitelerden İnşaat Komitesi, toplanarak fikir alışverişinde bulundu.

KASGİAD: Büyüyen inşaat sektöründe işadamlarımız yerini almalı.

İnşaat Komitesi Abdulğafur Eroğlu başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Dernek merkezinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda inşaat alanında çalışan işadamları bir araya geldi.

Aynı meslek grubunda bulunan üyeler birbirleri ile sosyal ve ticari ilişkilerinin güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları yapmak üzere çeşitli kararlar aldı.

İnşaat sektörünün son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eroğlu, Türkiye ve bölgede inşaat sektörünün ulaştığı noktanın göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Eroğlu:” Bu büyümede üyelerimiz de yerini almada geç kalmamalıdır. Son dönemlerde inşaat sektörünü doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen yasalar çıktı. Bu yasalardan kentsel dönüşüm ve iş sağlığı ve güvenliği konusunda çıkarılan yasalarla daha kaliteli işler yapılacaktır. Bunun başarılabilmesi için iş ahlakının oturması ve karşılıklı güvenin sağlanması gerekir.” ifadelerini kullandı.

Komite çalışmalarından da bahseden Eroğlu “KASGİAD olarak çıkarılan yasalar, yeni teknolojiler ve daha iyi hizmet sunma konusunda üyelerimize bilgilendirme seminerleri düzenleyeceğiz. Yurtiçi ve yurtdışı programlarımızla üyelerimize yeni ufuklar açacağız. Bağlı olduğumuz Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) ve bağlı dernekler ile işbirliği içinde daha yenilikçi çalışmalar yapmak için çaba sarf edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 02:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER