banner113

KIZILTEPE EĞİTİM-SEN OLAĞAN KONGRESİNİN GERÇEKLEŞTİRDİ

16.11/2013 Cumartesi günü Mehmet YALÇIN etüt merkezinde Kızıltepe EĞİTİM- SEN olağan kongresini gerçekleştirdi.

KIZILTEPE EĞİTİM-SEN OLAĞAN KONGRESİNİN GERÇEKLEŞTİRDİ

Yaklaşık 1 ay önce çalışmalarını başlatan kongreyi örme komisyonu çalışmalarını bitirdi ve cumartesi saat 11.00 de yoğun bir katılımla başlayan kongre Divan seçimiyle başladı. Mevcut yönetimin çalışma raporları ibra edilirken Yönetim adına söz alan örgütleme sekreteri Erkan ERGİNOĞLU: Kızıltepe’nin En büyük sivil toplum örgütü olarak Eğitim-Sen şehrin kültürel ve sanatsal yaşamı, toplumsal ve siyasal sorunları açısından çok önemli bir yere sahiptir. Bu açıdan yeni yönetime gelecek arkadaşların yükünün çok ağır olacağını bütün üye, aktivist ve demokratik kurumların desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı ve bu noktada her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyor başarılar diliyoruz.

            Kongre komisyonun belirlediği yönetim listenin oylanması ve oy birliği ile seçilmesi ile devam etti. Yeni yönetim Şu isimlerden oluştu. Asil: Sevinç TANRIVERDİ, Erdal ÇAM, Hamit GÜNGÖR, Mehmet GÖKMEN, Ergin ÇETİNKAYA, Yedek: Mülkiye YAĞAN, Semir KURT, Zeki TEKİN, Selman YILMAZ, Ubeydullah DEMİRKAYA. Yeni yönetim Adına söz alan Erdal ÇAM: Kongreye katılan kurumları, misafirleri, divanı, ataması yapılmayan öğretmenleri, üyeleri, öğrencileri ve komisyonu selamlayarak kendilerini öneren destekleyen herkese teşekkür etti. Demokrasi ve emek mücadelesini bütün üye ve demokratik kurumlarla ortaklaşarak yürütmeyi düşündüklerini bu noktada işbirliği ve desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Kongrenin sonunda Yeni yönetim sahneye davet edilerek tebrikleri kabul ettiler.

Kongreden sonra oluşan yeni yönetim kendi aralarında yaptıkları toplantı ile görev paylaşımına gittiler buna göre: Sendika Baş Temsilciliğine Hamit GÜNGÖR getirildi Örgütlenme sekreteri Erdal ÇAM, kadın sekreteri Sevinç TANRIVERDİ, Eğitim sekreteri Mehmet GÖKMEN, Mali Sekreter Ergin ÇETİNKAYA olarak görevler paylaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER