Aksoy, STK ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Kazım Aksoy “Birlikte Yöneteceğiz” sloganıyla aday adayı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mardin de 11 Sendika Şubesinden oluşan Memur-Sen il Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kızıltepe ve Mardin'de sivil toplum örgütleri ile mesleki odaları ziyaret eden Başkan aday adayı Kazım Aksoy bugün de Mardin'de faaliyet gösteren İlim Yayma Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Aksoy, STK ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor


Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Aksoy, Kızıltepe'de gerçekleştirdiği ziyaret programlarında Kızıltepe Sanayi Ticaret Odası başkanı Mahmut Dündar, Kızıltepe Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsa Tunç, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, Dunaysır Kültür Dayanışma Derneği Başkanı A.Nasır Aydın'ı ziyaret ederek görev verildiği taktirde yapacağı çalışmaları anlattı.

AK Parti teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yapan İnşaat Mühendisi İşadamı Kazım Aksoy, Ak Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için aday adaylığı müracaatının ardından sürdürdügü ziyaretlerde kendisine gösterilen sıcak karşılamalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlim Yayma Cemiyeti Mardin temsilciliğine gerçekleştirdiği ziyarette şube Başkanı Necmettin Başboğa ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Aksoy, göreve geldiği taktirde özellikle sivil toplum örgütlerinin çalışmalarından yararlanacaklarının altını çizerek,

"Dinlerin ve kültürlerin kesişme noktası olan Mardin'in Dünya kenti liglerinde yer alması için elimizde hazırlanmış yüz yıllık bir makro planın olması gerekiyor. Bizler bu vizyon ile çalışmalarımızı hazırladık. Şuanda elimizde hazırlanmış ve acil eylem planı kapsamında uygulanacak projelerimiz mevcuttur. Sivil toplum örgütlerimizin görüşleri de bu projelerimize yapabilecekleri katkılar açısından bizim için mutlaka ki önemlidir. İnşallah günü geldiğinde "Birlikte Yöneteceğiz" sloganımızın altını da yapılacak bu veri paylaşımı ile dolduracak ve kentimizi hep birlikte olması gereken noktaya taşıyacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER