Erdoğan'ı Baydemir karşıladı

Başbakan Erdoğan ilk defa Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Erdoğan'ı Baydemir karşıladı
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile görüşecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da... Havalimanında Başbakan Erdoğan'ı Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Leyla Zana karşıladı. Zana'nın yerel kıyafet giydiği görüldü.

BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE OSMAN BAYDEMİR BİRLİKTE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına geldi. Başbakan Erdoğan ve Belediye Başkanı Osman Baydemir bina girişi öncesinde birlikte vatandaşlara el salladı.

BAŞBAKAN'I BAYDEMİR KARŞILADI

Başbakan Erdoğan'ı havalimanında karşılayanlar arasında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Bağımsız Milletvekili Leyla Zana da vardı. Zana'nın yerel kıyafetler giydiği görüldü.

KESKİN NİŞANCILAR YERLEŞTİRİLDİ

Başbakan Erdoğan'ın geçeceği güzergah üzerinde bütün evlerin çatılarına keskin nişancılar yerleştirildi. Bir polis helikopteri de Başbakan'ı havadan takip ediyor.

DÜKKANLAR AÇIK

Bağlar Mahallesi'nde ilk kez bütün dükkanlar açık. Daha önceleri PKK'nın baskısıyla esnaf kepenk kapatıyordu. Ama bu kez öyle değil... Vatandaşlar sokaklarda Başbakan'ı bekliyor.

http://www.hurhaber.com/

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER