banner113

Miroğlu’ndan MAÜ’ ye Ziyaret

25. ve 26. Dönem AK Parti Mardin Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Miroğlu’ndan MAÜ’ ye  Ziyaret

Miroğlu, MAÜ Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, MAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serhat Harman  ve Prof. Dr. Ömer Bozkurt, MAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salim Binici, MAÜ Genel Sekreteri Ömer Murat Öter ve yardımcısı Tarık Demir  ile Mardin Artuklu Üniversitesi Uygulama Otelinde düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi.
 Mardin Artuklu Üniversitenin şehre kazandırdığı ve kazandıracağı projeler hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı kahvaltı programında, MAÜ’nün 5’T’ vizyonu, Mardin Devlet Hastanesinin Eğitim Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi, Turizm Fakültesinin şehre kattığı değerler, Kurumsal Yönetişim Uygulamaları gibi pek çok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.
Kahvaltıda yapılan istişareler sonrası Orhan Miroğlu kendi eserlerinden olan iki kitabını Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a hediye etti. MAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Bozkurt ise son çalışmalarından olan ‘Yeni Felsefe’ adlı kitabını Orhan Miroğlu’na takdim etti.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER