banner113

Kılıç,Ömerli Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Ömerli Belediyesi tarafından organize edilen Ömerli Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.

Kılıç,Ömerli Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.


AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç teşkilat mensuplarından oluşan heyetle, Ömerli Belediyesi tarafından organize edilen bağcılığın tanıtımı ve teşviki amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel Ömerli Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldılar.
İl Başkanı Faruk Kılıç programa ilişkin yaptığı açıklamada, "Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından desteklenen Ömerli İlçemize bağlı Alıçlı Mahallesi'nde 2 gün sürecek festival, bağcılığın Mardin'de uzun süreler yaşatılmasına ve Ömerli ilçelimizle birlikte tüm ilimizin tanıtılması adına önemli bir organizasyon oldu. Bu anlamda Türkiye'nin sayılı illeri arasında olan bağ bozumunun Mardin'in turizm sektörünede büyük katkılar sunduğunu görmekteyiz. Bu anlamda geleneksel lezzetlerimizin devamı ve bölge halkımızın daha da kalkınması için elimizden gelen her fırsatı kullanma kararlılığındayız.
ÖMERLİ ESNAFIYLA BİR ARAYA GELİNDİ
Ömerli ilçesindeki programlar kapsamında esnaflarla bir araya gelen İl Başkanı Faruk Kılıç, "Ömerli ilçemizin Kadir şinas esnafıyla bir araya gelmekten her zaman mutluluk duyduk. Onlarla keyifli bir ortamda sohbet etmek, çaylarımızı sıcak bir ortamda yudumlamak güven ortamının pekişmesine neden oluyor. Bu anlamda bize ve heyetimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz".

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 08:37

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER