banner113

Ombudsman Şeref Malkoç, Mardin Artuklu Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Çeşitli kurumlar ile temasta bulunmak üzere Mardin’e gelen Türkiye Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Ombudsman Şeref Malkoç, Mardin Artuklu Üniversitesi’ne  Konuk Oldu

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç katıldığı bir dizi program sonrasında Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret anısına MAÜ Şeref Defterini imzalayan Şeref Malkoç, sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte rektörlük makamına geçti.
Şeref Malkoç’u üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren İbrahim Özcoşar, Üniversitenin yeni 5 ‘T’ vizyonu ile yürütülen çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi.
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un üniversite ziyaretine, Kamu Denetçileri; Fatma Benli, Sadettin Kalkan, Arif Dülger, Celile Özlem Tuncak ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş eşlik etti.
Rektörlük makamında yapılan görüşmeler sonrasında Ombudsman Şeref Malkoç ile beraberindeki heyet, MAÜ Rektörü İbrahim Özcoşar ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Mardin Artuklu Üniversitesi Merkezi Kampüs alanında bulunan Sosyal Yaşam Merkezi ve Yemekhane binasına geçti.
Görüşmeler, Yaşam Merkezi Binasında bulunan  ‘Gurme Restoran’ da düzenlenen akşam yemeği programında devam etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2021, 15:00

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER