Mardinli Muhtarlardan İl Müdürü Halil Homan’a Destek Ziyareti

Mardin Muhtarlar Derneği üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Dicle Elektrik İl Müdürü Halil Homan’ı ziyaret ederek kendilerine gösterilen ilgi ve verilen hizmetten dolayı teşekkür etti.

Mardinli Muhtarlardan İl Müdürü Halil Homan’a Destek Ziyareti

Mardin Muhtarlar Derneği üyeleri 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Dicle Elektrik Mardin İl Müdürü Halil Homan’ı makamında ziyaret etti. Dernek başkanı İsa Dal’ın başkanlığındaki muhtarlar grubu İl Müdürü Homan’a verilen hizmet ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Arkadaşlarımızla birlikte sayın Halil Homan’a bize göstermiş olduğu ilgi ve yardımdan dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. İl Müdürümüz Halil Bey ve ekibi, ilimizde kaliteli ve kesintisiz enerji hizmetini sürdürmek için büyük bir gayret gösteriyor. Buna karşın son zamanlarda bazı yayınlarda asılsız iddialar öne sürülüyor. Biz muhtarları temsil eden bir kuruluş olarak kendisinin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Halil beyin gönlü, kapısı ve telefonu hem muhtarlarımıza hem de vatandaşa sürekli açıktır. Buna ben ve diğer muhtarlarımız şahittir.  

Mahallelerimizde elektrik şebekesiyle ilgili herhangi bir talep ilettiğimizde hemen geri dönüş alıyoruz. Hem İl Müdürümüz hem ilçe yöneticileri, hem de merkezde bulunan diğer yönetici arkadaşlar telefonlarımıza cevap vererek bize sorunların giderilmesi noktasında yardımcı oluyorlar.” dedi.

İl Müdürü Homan: “Muhtarlar ile sürekli diyalog halindeyiz”

Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü Halil Homan ise, “Muhtarlarımız ile sürekli diyalog halindeyiz. Her türlü istek, şikayet ve önerilerini alıp, değerlendiriyoruz. Bu tür ziyaretler hem bizi hem de ekip arkadaşlarımızı motive ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Mardin’e hizmet edeceğiz. Hem merkez hem de ilçelerde çalışan arkadaşlarımıza muhtarlarımızdan gelen talepleri çözüme kavuşturma konusunda gerekli bilgilendirmeleri yaptım. Bütün bölgede olduğu gibi Mardin’de de hizmet kalitesi her geçen gün artıyor.” dedi.

Resmi Gazete’de yayınlanan Başbakanlık Genelgesi ile 2015 yılından beri 19 Ekim “Muhtarlar Günü” olarak kutlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2021, 08:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER