banner113

Kızıltepe Misaki Milli Ortaokulu/İlkokulu Öğrencilerden Filistin Halkı Yararına Kermes

Kızıltepe Misaki Milli Ortaokulu/İlkokulu öğrencileri, Filistin'e yardım elini uzatmak amacıyla harekete geçti. Öğrenciler ve öğretmenler, Filistin halkının yanında olmak ve onlara destek olmak amacıyla kermes düzenledi.

Kızıltepe Misaki Milli Ortaokulu/İlkokulu Öğrencilerden Filistin Halkı Yararına Kermes

Okulda düzenlenen kermese, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de yoğun ilgi gösterdi. Kermeste, el emeği göz nuru ürünlerin yanı sıra, geleneksel lezzetlerin de satışı yapıldı.
Katılımcılar, aldıkları ürünlerle Filistin'e destek olmanın gururunu yaşadılar. Düzenlenen kermesten edilen gelirin tamamı öğrenciler tarafından Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere banka hesabına yatırıldı.
Kermese katılan vatandaşlar, bu güzel ve anlamlı yardım faaliyetlerini sonuna kadar desteklediklerini ve Filistinli Müslüman halkın yanlarında olduklarını belirtiler.
Vatandaşlar, Filistin'e yapılan bu tür yardımların, insani değerlere örnek teşkil ettiğini vurgulayarak, duyarlılıkları ile örnek olan Misaki Milli Ortaokulu/İlkokulu  öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine teşekkür ettiler.

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdülmecit Karadağ
Abdülmecit Karadağ - 2 ay Önce

Ben Mardin/Kızıltepe misak-ı milli öğrencilerinden Abdul Mecit Karadağ kermesimize katıldığınız için teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER