banner113

Kızıltepe Spor Lisesi Beyzbol 1.Liginde Türkiye 3.lüğünü elde etti

Türkiye Beyzbol 1. Liginde Mardin’i temsil eden Kızıltepe Spor Lisesi Beyzbol takımı müsabakalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla Türkiye 3.lüğünü elde ederek büyük bir sportif başarı elde etti.

Kızıltepe Spor Lisesi Beyzbol 1.Liginde Türkiye 3.lüğünü elde etti

Antalya ilinde düzenlenen Beyzbol Türkiye 1. Ligi müsabakalarında Bursa Gözde Spor Kulübünü 3 ve 4 lük maçında yenerek Türkiye Beyzbol 1. Liginde Türkiye 3.lüğü elde etti. Bu başarı ile Mardin ilinin Beyzbol’da ki başarısını altın harflerle yazdırdıkları belirten Kızıltepe Spor Lisesi Müdürü Mesut Kılıç emeği geçenlere teşekkür ederek başarılarını kutladı.

Kızıltepe Spor Lisesi Müdürü Mesut Kılıç müsabakalarla ilgili şunları söyledi;

“Antalya ilinde yapılan Beyzbol Türkiye 1. Liginde  Bursa Gözde Spor Kulübünü 3 ve 4 lük maçında yenerek Türkiye 1.liginde Türkiye 3.lüğü elde ederek Mardin ilini altın harflerle yazdırdık. Antrenörümüz Metin Demir ve oyuncularımıza teşekkür ederiz, onlarla gurur duyalım. Mardin Spor Şehri olmaya devam ediyor. Her branşta olduğu gibi Kızıltepe Spor Lisesi her yerde Mardin’i temsil etmeye devam ediyor ve devam edeceğiz.

Başarıda Emeği geçen Mardin Milletvekilimiz Faruk Kılıç, Mardin Valimiz Tuncay Akkoyun, Kızıltepe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Şahin, Mardin İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir, Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Beytullah Birlik, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Gümüş, İlçe Gençlik Müdürümüz Mahmut Akdağ başta olmak üzere Malzeme Sponsorumuz Lokman Aydemir’e, okulumuzun idareci ve öğretmenlerimize, Kızıltepe Eğitim camiasına ve Mardin’imizin Saygın Basın çalışanlarına teşekkür ederiz iyi ki varsınız.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER