banner113

Kızıltepe Kız Teknik Ve Meslek Lisesi muhteşem bir kermes düzenledi

Kızıltepe Kız Teknik Ve Meslek Lisesi idareci ve öğrencilerince okul ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sunulması amacıyla düzenlenen yıl sonu kermesi renkli görüntülere sahne oldu.

Kızıltepe Kız Teknik Ve Meslek Lisesi muhteşem bir kermes düzenledi
Kızıltepe Kız Teknik Ve Meslek Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri, her yıl okulda düzenlenen kermeste biraraya geldi. Çocuk Gelişimi Bölümü,Güzellik ve saç bakım hizmetleri,Giyim ve üretim bölümü öğrencileri  tarafından hazırlanan kermeste öğrencilerin yaptığı yiyecekler,hazırladığı giysiler ,çocuklar için oyuncaklar ve diğer ürünler sergilendi.. Okulun Yiyecek/İçecek Hizmetleri Alanı bölümü öğrencilerinin hazırladığı yiyecekler ve diğer standlar protokol, öğrenci velileri ve diğer vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Okulun çok amaçlı salonunda, Okul Aile Birliği yararına düzenlenen kermesin açılışına ,Okul Müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.

Okul Müdürü Özlem Yıldız, kermes ve okulda bulunan bölümler hakkında bilgi vererek, emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Kermeste çeyiz eşyaları, süs eşyaları, el örgüleri, , mantı, , börek çeşitleri ve birçok ürün sergilenerek satışa sunuldu.

Öğrencileri derslerindeki başarılarını ve aynı zamanda sergiledikleri el becerilerini de takdirle karşıladıklarını belirten Okul müdür yardımcısı Seyithan Özdemir , kermesten memnun olduklarını ifade ederek, sergilenen ürünler hakkında öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekür ederim dedi.


Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 07:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
ferhat
ferhat - 9 yıl Önce

bufotoraflar çokguzelmiş

kıźlar

SIRADAKİ HABER