Mardin’de yeni AUTO KING Servis Merkezi hizmete başladı.

Bir süredir yatırım çalışmaları sürdürülmekte olan AUTO KING – Mardin Franchise Servis Merkezi 03 Mayıs 2013 tarihinde faaliyetine başladı.

Mardin’de yeni AUTO KING Servis Merkezi hizmete başladı.
AUTO KING – Mardin 1.100 m2 kapalı servis alanıve 12 kişilik AUTO KING – Akademi mezunu eğitimli idari ve teknik kadrosu ile bölgedeki motorlu taşıt araç sahiplerine sunacağı perakende hasar onarım ve oto bakım koruma hizmetlerinin yanı sıra AUTO KING’in Sigorta Sektöründeki kurumsal iş ortaklarına yüksek standartlı “Mini Onarım”, “Mobil Parça Onarımı” ve “Anlaşmalı Hasar Onarımı” hizmetleri vermeyi amaçlamakta.

Boyasız göçüğü düzeltme yöntemi ile Kızıltepe'de tek olan Auto King yeni yerinde hizmet vermeye başladı.^ Kızıltepe'de ilk ve tek boyasız kaporta göçüğü düzeltme yöntemini uygulayan Auto King, bunun yanı sıra boya hasarlı kaporta göçüğü düzeltme, alüminyum alaşımlı jant tamiri, boya tamiri, mini yama, plastik tampon ve parça tamiri, boya mükemmelleştirme ve dış koruma, ön cam tamiri, iç döşeme tamiri, detaylı iç-dış temizlik ve iç koruma ve Auto King full bakım gibi hizmetlerle ilimizde öncü hizmetler vermeye devam ediyor. Kızıltepe'de alanlarında tek olduklarını söyleyen Auto King yetkilisi Abdurrahman Geze "Yeni hizmet alanımızda 1.100 metrekare kapalı, toplamda 1.700 metrekare servis alanı ve 12 kişilik uzman kadroyla hizmet veriyoruz. Boyasız kaporta göçüğü düzeltme yönteminde ilimizde ilk ve tekiz. Auto King, akademi mezunu, eğitimli, idari ve teknik kadrosu ile sigorta sektöründeki kurumsal iş ortaklarımıza Kızıltepe'de yüksek standartlı "Mini Onarım", "Mobil Parça Onarımı" ve "Anlaşmalı Hasar Onarımı" hizmetleri verme gayreti içindeyiz" dedi. Abdurrahman Geze, Turgut Özal Mah. Yeni Mardin Yolu Direkhane Cad. No:3/1 adresinde kaliteli ve uygun fiyatlarda hizmet almak isteyen tüm Kızıltepe halkını Auto King'e davet etti.


AUTO KING - Mardin - Kızıltepe

Adres:Turgut Özal Mah. Yeni Mardin Yolu Direkhane Cad. No:3/1

Tel:(0482) 312 25 52

Fax:(0482) 312 25 53

E-Posta: [email protected]


Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2013, 00:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
bilgeze
bilgeze - 11 yıl Önce

memleketin bu tur işlere ihtiyacı var emeği geçenlere helal olsun.

sezai gudek
sezai gudek - 7 yıl Önce

merabalar ayırlı isler ordu unyeden yazı yor yorum oto boyacıya hıtıcacınız varmı 05315119174

sezai gudek
sezai gudek - 7 yıl Önce

cevabınız beklı yorum

Mikail çaplık
Mikail çaplık - 3 yıl Önce

Gerçekten tam anlamıyla yetkili servis çalışanları olsun yaptıkları iş olsun çok kaliteli ve kaliteli bir işletme herkese tavsiye ederim not :ilgi be alakaları için tşk ederim

İsmail DUMLU
İsmail DUMLU - 3 yıl Önce

Arıyorum arıyorum telefonu açan yok.

SIRADAKİ HABER