banner113

Samimi-Yet Çocukları Uçurtma Şenliğinde

Kızıltepe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet yürüten Samimi yet projesi kapsamında yer alan ailelerin çocukları uçurtma festivalinde bir araya geldiler.

Samimi-Yet Çocukları Uçurtma Şenliğinde

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından başlatılan ve yetim çocukların başta eğitim olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan projede yer alan aileler uçurtma şenliğinde bir araya geldi.

 

Kızıltepe kaymakamlığı tarafından organize edilen uçurtma şenliğinin ilki ilçeye bağlı Akziyaret tepesinde gerçekleştirildi. Kaymakam Ermiş’in ailesi  ile katıldığı etkinlikte Samimi yet projesinde yer ailelerin çocuklarına şapka ve uçurtma dağıtıldı. Çocuklarının aileleri ile gökyüzüne saldıkları uçurtmaların verdiği sevinç ve mutluluk katılımcıların yüzünde tebessüme dönüştüğü gözlerden kaçmadı.

 

Samimi yet projesinde yer alan anne ve çocukların katıldığı uçurtma şenliği piknik yemeği ile sona ererken ailelerin Kaymakam Ermiş’in sorunlarını gidermenin yanı sıra bu tür sosyal etkinlikler ile ve sürekli yanlarında olmasından dolayı teşekkür ederek kendisine ettikleri dualar ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 10:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER