banner113

Kızıltepe'de Son teknoloji matbaa ve baskı tesisi açıldı

Perakende ve toplu sipariş imkanı sunan ve son teknolojinin kullanıldığı Mardin bölgesinin tek baskı merkezi açıldı.

Kızıltepe'de Son teknoloji matbaa ve baskı tesisi açıldı

Ozalit baskı, matbaa teknolojisi, fotokopi merkezi, dijital baskı, promosyon ve kırtasiye ve perakende baskı hizmetleri verilecek tesisin açılışı yapıldı.

 

Kilise Caddesi kurulan tesisin açılışına Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, daire müdürleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. İşyerinde öğrencilere yönelik ücretsiz okuma salonu ve şark köşesi de mevcut.

Açılışta bir konuşma yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, böyle bir tesisin Kızıltepe’de kurulmasından dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi. Ermiş, "
Bu baskı merkezinde baskı işlerinin yanı sıra hem kırtasiye malzemesi var hem okuma salonu var. Öğrenciler burada ders çalışabilecek, deneme yapabilecekler okuma salonun ücretsiz olması ilçemizdeki öğrenciler için bir avantajdır. Daha önce bir plaket yaptırmak için başka yerlerden sipariş veriyorduk. Bazen bir hafta beklendiği oluyordu. Şimdi anında teslim ediyorlar. Bu teknolojinin Kızıltepe’de olması önemlidir.. Hayırlı uğurlu olsun"

Marpress Baskı işletmesinin sahibi Ömer Demir ise tesis ile ilgili verdiği bilgide ”Her türlü baskı yapabiliyoruz. Teknolojimiz sayesinde ürünleri anında teslim ediyoruz. İsteyen müşterimize istediği ürünü bir tane dahi yapabiliyoruz. Kırtasiye bölümünde de halkımıza hizmet veriyoruz. Öğrencilerimiz için kitap okuma ve ders çalışma ortamı oluşturduk. Öğrencilerimiz de bundan ücretsiz faydalanacak.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2014, 09:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER