banner113

Kızıltepe Belediyesinden“Elinizi Öpmeye Sohbetinizi Dinlemeye Geldik”Projesi

Yaptığı her projeyle kendisinden söz ettirmeyi başaran Kızıltepe Belediyesi, bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi.

Kızıltepe Belediyesinden“Elinizi Öpmeye Sohbetinizi Dinlemeye Geldik”Projesi

Her fırsatta yaşlılarımızı ziyaret edip onlarla bir araya gelen Kızıltepe Belediyesi, şimdide “Elinizi Öpmeye Sohbetinizi Dinlemeye Geldik” projesiyle, yaşlılarımızın gönüllerinde taht kuruyor.

“Elinizi Öpmeye Sohbetinizi Dinlemeye Geldik” projesi kapsamında yalnız yaşayan yaşlı çiftler ziyaret edilerek, sıkıntıları ve sorunları da dinlenmektedir. Ziyaretler, Kaymakam-Belediye Başkan Vekili’nin Eşi Ayşe ODABAŞ ve beraberindeki ekiple gerçekleştirilmektedir.

İki haftada bir gerçekleştireceğimiz ziyaretler ile yaşlılarımızın gönüllerini alıyoruz diyen ODABAŞ: “Yaşlılarımıza hürmet etmek, onları ziyaret etmek ve duasını almak bizim geleneklerimizde var. Yaşlılarımızın, yüzünde gördüğümüz ufacık bir tebessüm bizim için en büyük mutluluk. Onların güler yüzü ve duası bizlere güç veriyor. Onlar hayattayken onları ziyaret etmek, onların yanında olmak büyük zenginliktir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 13:15

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER