banner113

İşe gideceğim diye evden çıkan gençten haber alınamıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sabah işe gitmek için evden çıkan 18 yaşındaki İbrahim Özdemir'den bir daha haber alınamadı.

İşe gideceğim diye evden çıkan gençten haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bu sabah ‘işe gideceğim’ diyerek evden çıkan İbrahim Özdemir’den bir daha haber alınamadığını belirten ailesi, her yerde çocuklarını arıyor.

İbrahim Özdemir’in bugün işe de gitmediği ve telefonuna da ulaşılamadığını söyleyen ailesi, İbrahim’i de kaybetmekten korktuklarını söylediler.

Kayıp oğulları İbrahim’i bulmak için aramadık yer bırakmadıklarını ifade eden Özdemir ailesi, çocukları için Emniyete başvurduklarını ancak hala bir sonuç alamadıklarını söylediler.

Özdemir ailesi, kayıp çocukları İbrahim Özdemir’in bulunabilmesi için yetkililerden ve vatandaşlardan yardım talep etti.

 

“Ağlaya ağlaya kahroldum oğlum, lütfen neredeysen eve gel!”

Sabah saat 09.00 da işe gitmek için evden çıkan 18 yaşındaki oğlu İbrahim Özdemir’in işe gitmediğini ve bir kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyleyen acılı anne Amine Özdemir (48) oğlunun bulunması için yetkililere ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

Anne Özdemir, “Telefonunu aradık kapalı, ulaşılamıyor. Emniyete başvurduk yok. Sabahtan beri onu aramadığımız yerde kalmadı, ama hala bulamadık. Sabahtan beri sanki dünyada değilim, ağlaya ağlaya kahroldum. 3 kızım ve bir oğlum vardı. Tek oğlum da şimdi kayıp. Eşimi de 2 yıl önce kaybettim. Ben ve 3 kızımın gözü ilk önce Allah’ a sonra ona bakıyordu oda kaybolmuş. Oğlum! Allah rızası için, eğer sesimizi duyuyorsan, neredeysen gel, ben kardeşlerinin gözü yoldadır. Biran önce eve gelmeni bekliyoruz. Yetkililere sesleniyorum, lütfen oğlumu bulun, onu çok merak ediyoruz. Oğlumu gören varsa Allah rızası için gözümüz yoldadır bize haber verin.” diye seslendi.

 

“Babamızı yeni kaybettik abimizi de kaybetmek istemiyoruz.”

Babasını daha yeni kaybettiklerini, abisini de kaybetmek istemediğini belirten kız kardeş Berfin Özdemir (14)  “Abim dün gece işten geldi, uyudu. Sabahta işe gitti ama bir daha ondan haber alamadık. Ne olur, onu bulan varsa bize haber versinler. Onu çok merak ediyoruz. Lütfen abi eve gel. 3 kız kardeşiz, tek erkek kardeşimizdi. Babamızı yeni kaybettik, abimizi de kaybetmek istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kızıltepe’nin Medya Mahallesi Fidan Sokak 20 numarada ikamet eden aile, oğullarını görenlerin 0542 428 44 22 no’lu telefonu aramaları talebinde bulundu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 18:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER