banner113

Kaymakam Ermiş Temizlik Kampanyasına Destek Verdi

Kızıltepe Belediyesi tarafından “Daha temiz bir çevre, daha temiz bir Kızıltepe” şiarıyla düzenlenen Temizlik Kampanyası, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş destek verdi.

Kaymakam Ermiş Temizlik Kampanyasına Destek Verdi


Anadolu Lisesi ve ipek mahallesinde yapılan temizlik kampanyasına Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Belediye Meclis üyeleri, Temizlik işler müdürü, temizlik personelleri ve Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

 “Daha temiz bir çevre, daha temiz bir Kızıltepe”  adı altında başlatılan Temizlik kampanyasına ilişkin açıklama yapan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, “Ben her zaman görüyorum yolda özelikle kadın kardeşlerimizin çok temiz ve güzel çalışıyorlar. Akşam saatlerde bile temizlik yaptıklarını görüyorum, çok memnun olduğumu ifade edecektim, böyle bir ortamı buldum. Başlatmış olduğunuz kampanya destek veriyoruz. Ne zaman çağırsanız ben bir nefer olarak her zaman yardımcı olmaya hazırız”. dedi.

Belediye meclis üyeleri, Temizlik işler müdürü “Daha temiz bir çevre, daha temiz bir Kızıltepe” temizlik kampanyasına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 10:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER