banner113

Halı Saha Kaymakamlık Kupası Başladı.

Kaymakamlık Kupası Bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar arası ve okullar arası spor müsabakaları turnuvası başladı.

Halı Saha Kaymakamlık Kupası  Başladı.

Toplumda Sevgi ve Hoşgörünün yaygınlaşması amacıyla Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından düzenlenen ve Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğünde görevli Spor uzmanı Fahri Yalçın koordinasyonunda düzenlenen Kaymakamlık Kupası Bahar şenlikleri kapsamında Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası ile Orta ve Lise okulları arası Futbol, Voleybol ve Basketbol müsabakaları başladı. İlçe Kaymakamı Ermiş, Turnuvalara katılan tüm takım ve sporculara başarılar dileyerek maçların centilmenlik içinde geçmesi çağrısında bulundu.

 

Baykara Mavi Spor Kompleksinde oynanan kurumlar arası Halı saha Futbol Müsabakalarında her gün 17.30-18.30 ve 19.30 saatleri arasında 6 takım puan mücadelesi veriyor. 4 Mayıs’ta başlayan ve 4 grupta 15 takımının çekişmeli maçlarına sahne olan turnuva 14 Mayıs’ta oynanacak Final maçıyla sona erecek.

 

Günde 3 maçın oynandığı müsabakalar sonucunda gruplarında birinci olan takımların ilk dört için karşı karşıya geleceği turnuvada Dereceye giren il 3 takıma kupa ve Şampiyon takıma 1000.TL ikinciye 750.TL ve üçüncü olan takıma 500.TL ödül verilecek.

 

Öte yandan Kaymakamlık Kupası Bahar Turnuvası kapsamında düzenlenen Lise ve Ortaokullar arası Voleybol ve Basketbol maçları da TOKİ Ortaokulu spor salonunda, Futbol müsabakaları ise şehir stadında başladı. Turnuvalarda Şampiyon olan takımlara Kupa ve birer takım forma hediye edilecek.

 

Kaymakamlık Kupası Bahar şenlikleri kapsamında daha önce 3 Bant 3 top ve Amerikan Bilardosu ile kurumlar arası Voleybol müsabakaları yapılmıştı. Turnuva Halı saha futbol turnuvasının ardından Satranç turnuvası ile tamamlanacak.

 

18 Mayıs’ta tamamlanacak olan Turnuvalarda dereceye giren takım ve ferdi sporculara ödülleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında verilecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 19:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER