banner113

Derik Eğitim Bir Sen:İsrail’in Gazzeye Yönelik Saldırısını Lanetliyor

Derik Eğitim Bir Sen İsrail’in Gazzeye Yönelik Saldırısını basın açıklamasıylan lanetledi.

Derik Eğitim Bir Sen:İsrail’in Gazzeye Yönelik Saldırısını Lanetliyor

İsrail, İslam Dünyasının bağrına saplanmış paslı bir hançerdir.
ABD ve Batı’nın gayrı meşru şımarık çocuğu İsrail, Mazlum Filistin halkına karşı yaptığı katliamlarına her gün bir yenisini daha eklem eklemektedir.
İki hafta önce başlatılan ve hala devam eden saldırılarla İsrail, GAZZE’yi içindeki insanlarla beraber yok etmeyi hedeflemektedir. İsrail, vahşi saldırılarıyla şu ana kadar 570’den fazla insanı katletmiş ve yüzlerce ev, işyeri, okul ve camiyi kullanılamaz hale getirmiştir.
Sabra-Şatilla, Der Yasin, Cenin, Batı Şeria ve GAZZE…
Kuruluşundan bu yana işgal, saldırı ve katliamlarla bütün dünyaya meydan okuyan, Uluslar arası hukuku çiğneyen, BM kararlarını hiçe sayan ve her fırsatta İslam dünyasının onurunu rencide eden İsrail, bu cesareti ve gücü nereden almaktadır?
62 yıl önce Filistin topraklarının yarısı zorla ellerinden alındı. Diğer yarısı da 42 yıldır işgal altında bulunmaktadır.

Son GAZZE KATLİAMI İsrail’in şiddetten başka hiçbir dilden anlamadığını açıkça ortaya koymuş ve dünya kamuoyu ile dalga geçmiştir.
Ceset tarlasına dönüşen GAZZE bütün insanlık için bir kara lekedir.
Bu vahşet ve kan deryası sadece İsrail’i değil; İsrail’e suskunluğu ve tepkisizliği ile cesaret veren herkesi boğacaktır.
Filistin Dostluk gurubu ve ilgili teşekküller, Filistin’e destek ve İsrail’i protesto amacıyla GAZZE’yi toplu olarak ziyaret etmelidir.
İsrail ve destekçisi olan ülkelerin ürünleri protesto edilerek tüketilmemelidir.
İnanç, adalet ve tarih bilinci içinde, her namaz vakitlerinde, mazlum Filistinli kardeşlerimizin zaferi için hasseten dua edilmeli; her platformda Mazlum Filistinlilerin vakur direnişi saygı ile anılarak gündemde kalmaları sağlanmalıdır.
Filistinli kardeşlerimiz stratejik düşünerek, kendi aralarındaki kısır ve anlamsız tartışmaları aşmalı, güçlerini topyekûn düşman İsrail’e yöneltmelidir.
Başta ABD ve İngiltere olmak üzere, İsrailin sınır tanımaz saldırı ve kıyımlarına zımnen veya açıkça taraf olanların, bu yanlıştan vazgeçmelerini ve İsrail’in yaptıklarının vebalinin kendi üzerlerinde de kalacağını hatırlatıyoruz.
İsrail’in yaptıkları bir insanlık suçudur. Kolları taşlarla kırılan çocuklar, evlerinin önünde kurşunlanan babalar, içlerinde eş ve çocukları bulunduğu halde dinamitlenen evlerin hesabı mutlaka sorulacaktır.
Nazilerin katliamına uğrayan bir ulusun, Nazilere rahmet okutacak kadar çıldırması ve vahşileşmesini tarih affetmeyecektir.
Bir Ahmet Yasin öldü; bin Ahmet Yasin dirilecektir.
Yaşasın Filistinin onurlu ve zorlu mücadelesi,
Yaşasın zülmün her çeşidine direnen Tevhid ve adalet savaşçıları,
…Ve zalimler için Yaşasın Cehennem!
GAZZE katliamında şehid olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
İslam dünyasının ve bizlerin basiret ve şuur içinde yaşamasını, ittifak ve ittihad etmelerini temenni ediyoruz.
Biz Memur Sen ve Derik Eğitim Bir Sen olarak, İsrail’in Gazze’ye yönelik son vahşetini şiddetle protesto ve telin ettiğimizi ve mazlum Filistinli kardeşlerimizin acılarını paylaştığımızı; kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Eğitim Bir Sen Derik ilçe teşkilatı adına basın açıklamasını okuyan Başkan Mehmet MACİT’in yanı sıra Buro Memursen İlçe Temsilcisi Vecdi ERKEK , AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman TUTAL ,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri,AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Üyeleri,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kerem DİP ,Milli Eğitim Müdürü Mustafa KAHRAMAN yapılan basın açıklamasına destek verdiler.


Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 03:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER