banner113

DERİK BELEDİYESİ TATBİKATTA 1. GELDİ.

Mardin’in Derik ilçesinde yapılan tatbikatta Derik Belediyesi itfaiye birimi tüm kurumlardan önce intikal etmesi büyük takdir topladı.

DERİK BELEDİYESİ TATBİKATTA 1. GELDİ.


Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ceza ve İnfaz kurumu tarafından yapılan tatbikat’ta Derik Belediyesine ait  itfaiyenin olay mahalline 2 dakika da ve tüm kurumlardan önce intikal etmesi tatbikatta katılanların takdirini topladı.

Derik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bahçelievler mahallesinde bulunan cezaevinde yapılan tatbikatta verilen alarm ile ilçedeki kurumlardan Derik Devlet Hastanesi Ambulans ve Acil sağlık birimi 10 dakika,Derik ilçe Jandarma komutanlığı 5 dakika, ilçe Emniyet Amirliği 3 dakika da tatbikattaki olay mahalline varırken,,Derik Belediye itfaiyesi olay mahalline  tüm kurumlardan önce 2 dakikalık kısa bir süre zarfında  intikal etmesi,hazır bulunanlarca takdir edildiler.

Başarılı olmalarına sevindiklerini ifade eden İtafiye görevlilerinden Mehmet Cacu ve İbrahim Ayebe “Her zaman hazırlıklıyız.Bizim görev gereği hiç zaman kaybetmeksizin yangın v.b olaylarda hızlı hareket etmemiz gerekmektedir.Olay yerlerinde gerçeklerle yüz yüze geldiğimizde bile  zaman aşımına mahal vermiyoruz.

Belediye Başkan vekili Doğan Özbahçeci” Halkımızın can ve mal güvenliğinin teminatı olan itfaiye birimimizi başarılarından dolayı kutluyorum.Bu birimimizin araç ve gereçlerinin eksikliğini gidermek için her türlü çabayı gösteriyoruz.Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 22:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER