banner113

KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİNDEN MARDİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI DESTEK

Mardin Okuyor Kampanyasına bir destek de Konya’dan geldi. Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Mardin Okuyor kampanyasına Konya Selçuklu Belediyesi 30.000 kitap göndererek katkıda bulundu.

KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİNDEN MARDİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI DESTEK

Haziran ayında ilimizi ziyaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU’ndan kampanya hakkında bilgi almış ve böyle anlamlı ve büyük bir kampanyaya destek olmaktan dolayı son derece mutlu olacaklarını belirterek destek vaadinde bulunmuşlardı. Bir kamyon kitap 25.07.2013 tarihinde Mardin Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU, “Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu kitaplar Mardin İlinde İlkokul ve ortaokullarda okuyan öğrencilere dağıtılacak ve dağıtılan bu kitapların öğrencilerimize iyi bir ufuk açarak okuma alışkanlığı kazandırmada önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Mardin Okuyor kampanyasına katkılarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER