banner113

Kızıltepe’de 18 yaşındaki genç evde ölü bulundu

Mardin Kızıltepe ilçesinde 3 gündür haber alınamayan 18 yaşındaki bir genç kiraladığı evde ölü bulundu.

Kızıltepe’de 18 yaşındaki genç evde ölü bulundu

Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesinde meydana gelen şüpheli ölüm vakası gece yarısı ortaya çıktı. 18 yaşındaki Mehmet Çakır kaldığı evde ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde ilçe merkezi Şanlıurfa Caddesi üzerinde ki bir iş hanında bulunan bir dairede kalan ve ailesinin 3 gündür haber alamadığı Mehmet Çakır adındaki genç ölü bulundu. Kaldığı yeri 3 aylığına kiraladığı öne sürülen genç ile ailesinin son olarak Salı günü görüştüğü ve o günden sonra kendisinden haber alamadığı belirtildi.

Kendisinden haber alamayan ailesinin, gencin kiraladığı evi öğrenmesi üzerine çilingir yardımıyla daireye giren ailesi ve Polis ekipleri aranan gencin ölüsüyle karşılaştı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken olay yeri inceleme ekipleri de olay yerinde çalışma başlattı.

Savcılık incelemesinin ardından gencin cenazesi ailesinin feryatları arasında cenaze arabasına alınarak otopsi işlemlerinin tamamlanması için hastaneye kaldırıldı.

Sırtında iki kurşun yarası bulunan 18 yaşındaki Mehmet Çakır’ın ölümünün nasıl gerçekleştiği ve ölümüne sebep olan kişi ve kişilerin olup olmadığı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER