banner113

HEDEP Mardin olağanüstü il kongresi gerçekleştirildi

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Mardin İl Örgütü 3’üncü Olağanüstü Kongresini gerçekleştirerek yeni il yönetimini belirledi.

HEDEP Mardin olağanüstü il kongresi gerçekleştirildi

HEDEP Mardin İl Örgütü üçüncü Olağanüstü Kongresini gerçekleştirdi. Bir otelin Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongrede salon partinin flama ve bayrakları ile süslenirken, Türkçe ve Kürtçe Özgürlük için Yeniden Mardin”, “Özgürlük için yeniden” ve “Eşbaşkanlık mor çizgimizdir” pankartlarının yanı sıra Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Süryanice dillerinde “Hoş geldiniz” pankartı asıldı.

Yoğun ilgi gören kongrede partililer salonu doldururken, Kongreye HEDEP milletvekilleri Kamuran Tanhan, Saliha Aydeniz, Beritan Güneş Altın ve George Aslan ile beraber görevden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı ve eski parlamenter Ahmet Türk ve il ilçe teşkilatları ile partililer katıldı.

Divan Başkanlığına Nazım Kök’ün seçildiği kongrede, mevcut il eşbaşkanı Alaattin Turan, eski parlamenter Ahmet Türk ve Milletvekili Saliha Aydeniz birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen kongrede HEDEP Mardin yeni İl yönetimi belirlendi.

Kongrede HEDEP İl yönetimine şu isimler seçildi;

İl Eşbaşkanları: Mehmet Mihdi Tunç ile Necla Acıbuca

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Kadri Işık, Ayda Ezgi, Hüsamettin Karaca, Fahriye Vurgun, Erdoğan Turan, Nahide Ülger, Yuhanna Aktaş, Şiham Dağ, Kayahan Şan, Bedii yılmaz, Veysi Arıkan, Kemal Ece, Şerif Tunç.

Disiplin Kurulu Üyeleri: İbrahim İçen, Mahmut Çin ve Hamide Çoltu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER